Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir - Yeni Malatyaspor | MAÇ SONUCU Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde MedipolBaşakşehir, yarın Evkur YeniMalatyaspor'u konuk etti. 3. İstanbulBaşakşehirFatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetti.

        SPOR TOTO SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA! MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - YENİ MALATYASPOR MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Evkur YeniMalatyaspor,Boutaib'in 30. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan ev sahibi MedipolBaşakşehir, Bosna-Hersekli futbolcusu Edin Visca'nın golüyle skoru eşitledi.

        Maçta başka gol olmayıncaMedipolBaşakşehir ve Evkur YeniMalatyaspor sahadan birer puanla ayrıldı.

        Başakşehir bu beraberlikle 14 puana yükselerek 7. haftayı ikinci sırada kapattı. Yeni Malatyaspor ise 11 puanla 9. sırada kaldı.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR:1 - YENİ MALATYASPOR:1 (30' Boutaib, 71' Visca)

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR:Mert Günok, Caicara, Da Costa, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Mossoro, Visca, Kerim Frei, Adebayor

        YENİ MALATYASPOR:Fabian, Chebake, Mina, Sadık, Erkan Kaş, Murat Yıldırım, Donald, Aleksic, Guilherme, Adem Büyük, Boutaib

        SAAT: 20:00

        HAKEM: Fırat Aydınus

        STAT: Başakşehir Fatih Terim Stadı

        YAYIN:BeIN SPORTS 1

        REKLAM

        ABDULLAH AVCI İLE ADEM BÜYÜK ARASINDA GERGİNLİK

        Berabere biten müsabakanın ilk yarısının sonunda turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü Abdullah Avcı ile sarı-kırmızılı futbolcu Adem Büyük arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte her iki takımın oyuncuları ve teknik ekibi soyunma odasına yönelmişken, sporcu tünelinin girişinde Abdullah Avcı ve Adem Büyük arasında sözlü tartışma oldu. Araya girenlerin müdahale etmesiyle bu gerginlik büyümeden yatıştırıldı.

        İLK YARIDAN POZİSYONLAR

        13'üncü dakikada Medipol Başakşehir gole yaklaştı. İrfan Can'ın kafayla ceza sahası içine gönderdiği topta Da Costa, kaleyi yokladı ancak kaleci Farnolle topu kornere gönderdi.

        29'unu dakikada gelişen Başakşehir atağında Manuel Da Costa topu arka direğe doğru gönderdi, topu önünde bulan Mahmut'un şutunu açıyı iyi kapatan kaleci Fornelle çıkardı.

        30'uncu dakikada Evkur Yeni Malatyaspor golü buldu. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Aleksic'in ortasında Mina topu kale sahasına doğru gönderdi ve Boutaib vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1.

        İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

        52'nci dakikada Medipol Başakşehir beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza sahsı sağ çaprazdan kaleyi yoklayan Visca'nın şutu üstü direkten oyun alanına döndü.

        65'inci dakikada Evkur Yeni Malatyaspor tehlikeli geldi. Rahman Buğra'nın ceza sahası dışından sert şutu az farkla üstten auta çıktı.

        71'inci dakikada Medipol Başakşehir eşitliği yakaladı. İrfan Can'ın sol kanattan arka diğere ortaladığı topa şık bir kafa vuruşu yapan Visca, topu ağlara yolladı: 1-1.

        KAPTAN EMRE KADRODA YER ALMADI

        MedipolBaşakşehir'de kaptan Emre Belözoğlu'nuncezası sona erdi. Sakatlığı da geçen Belözoğlu, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından Fenerbahçe maçı öncesi riske edilmedi.

        Turuncu-lacivertli ekipte geçen sezondan cezası süren Arda Turan ile sakatlıkları bulunan Stefano Napoleoni, Eljero Elia ve Alparslan Erdem, Evkur YeniMalatyaspor karşılaşmasında kadroda yer almadı.

        BU SEZON İLK KEZ TURKUAZ FORMAYLA

        Önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacakları zorlu Fenerbahçe maçı öncesi mutlak 3 puan hedefleyen turuncu-lacivertliler, Malayta mücadelesiyle birlikte bu sezon bir ilki de yaşamış oldu.

        Başakşehir, bu sezon ilk defa bir maça alternatif turkuaz formasıyla çıktı.

        MOSSORO BU SEZON İLK KEZ 11'DE

        Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın bu müsabakada ilk 11'de şans verdiği 35 yaşındaki Marcio Mossoro, 2018-2019 sezonunda ligde ilk kez bir maçta sahaya 11'de çıktı. Tecrübeli orta saha 3. haftadaki Akhisarspor, 4. haftadaki BB Erzurumspor ve son olarak da geçtiğimiz hafta Bursaspor ile deplasmanda oynanan müsabakada sonradan oyuna dahil edilmişti.

        Harita
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ