Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Güldür Güldür Show, izzet altınmeşe, coşkun sabah

        Show TV'nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show, bu hafta sevenlerine özel, iki akşam üst üste yepyeni bölümleriyle ekrana gelecek.

        Güldür Güldür Show, birbirinden eğlenceli skeçleriyle, bu akşam ve yarın akşam izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak. Güldür Güldür Show'a bu akşamki yeni bölümünde; İzzet Altınmeşe konuk olacak.

        Bir Brezilya dizisine dahil olan yurdum insanı Bilal, sürekli değişen ilişkilere ayak uydurabilecek mi? Bilal'in evlenmek istediği Nezaket'in eski nişanlısı İsmail, annesi Burcu, kuzeni Yeter ve kasabanın rahibi Şevket ne

        sırlar saklıyor? Bilal'in köylüsü İzzet Altınmeşe, bu gidişe bir dur diyebilecek mi?

        COŞKUN SABAH YARIN AKŞAM GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA!

        Güldür Güldür Show'un yeni bölümünde yine sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek. Güldür Güldür Show'un yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünün konuğu ise, Coşkun Sabah olacak.

        Kısmetsizsiniz yarışmasına katılan Yeter kendisine uygun bir eş bulabilecek mi? Yeter kendisine eş olarak manav Bahadır, öğrenci Mesut ve Kıbrıslı İbrahim'den hangisini seçecek? Programın jürisi çekirdek yiyen teyzeler damat adaylarını neden beğenmiyor? Coşkun Sabah'ın yarışma ile ne alakası var?

        Güldür Güldür Show, bu akşam ve yarın akşam saat 20.00'de yeni bölümleriyle Show TV'de!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ