Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Anadolu Ajansı’nda görev değişikliği

        AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Şenol Kazancı imzasıyla yapılan atamayla Genel Müdür Yardımcıları Ebubekir Şahin ve Ömer Ekşi, genel müdür danışmanlığına getirilirken, boşalan genel müdür yardımcılığı görevlerini yeni isimler üstlendi.

        Haberlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Yayın Yönetmenliği görevine Metin Mutanoğlu, idari ve mali işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Mustafa Özkaya atandı.

        METİN MUTANOĞLU

        Erzurum doğumlu Mutanoğlu, profesyonel meslek hayatına Kanal 7 Dış Haberler Servisi’nde başladı. Mutanoğlu, daha sonra SKY Türk Dış Haberler Servisi’nde görev yaptı. TV5 Televizyonu’nda haber müdürlüğü görevini yürüten Mutanoğlu, Yeni Şafak gazetesinde dış haberler editörlüğü ve TVNET televizyonunda haber müdürlüğü görevlerinde bulundu. Son olarak Al Jazeera Türk televizyon kanalında haber müdür yardımcısı görevini yürüten Mutanoğlu, evli ve iki çocuk babası. İngilizce ve Arapça biliyor.

        MUSTAFA ÖZKAYA

        1970'de İstanbul’da doğan Özkaya, lisans eğitimini İslamabad Uluslararası İslam Üniversitesi Mukayeseli İslam Hukuku ve İngiliz Hukuku bölümünde tamamladı. Sakarya Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Çeşitli ulusal ve uluslararası sivil toplum örgütlerinde dış ilişkiler koordinatörlüğü ve genel koordinatörlük yaptı. TV5’te 2004 yılında sunmaya başladığı "Perspektif" isimli dış politika analiz programıyla haber sunuculuğuna başladı. 2007'de TVNET Program Müdürlüğü görevine geldi. 2011’den bu yana Al Jazeera Türk televizyon kanalında Program Direktörlüğü görevini yürüten Özkaya, evli ve üç çocuk babası. İngilizce, Arapça, Farsça ve Urduca biliyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ