Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Canlı yayında Esra Ceyhan'a şok!

        Esra Ceyhan’ın programında yaşanan olayda, yayına telefonla bağlanan ve ismini vermek istemeyen kişi, yaptığı taciz ve tecavüzleri anlattı. Televizyon gazetesinin haberine göre, herkesi şok eden bu kişi mahalledeki bir kadına aşık olduğunu ve eşine onunla evlenmek istediğini eşinin kabul etmemesi üzerine bu kişiye tecavüz ettiğini itiraf etti.

        Adamın itirafları karşısında herkes donakalmıştı ancak konuşma şöyle devam etti: Sıkıntıya girdim. Bu kez internet ve telefon üzerinden bazı insanları taciz etmeye başladım. Çoğunu tenzih ediyorum fakat inanır mısınız bazıları bana kontör gönderdi, ’devamlı sen bizi arama, biz gönderelim sen bizi ara’ diye. Öyle insanlar da var yani" İsmini vermeyen adam, bir kaç kez tedavi olduğunu ve ne yapacağını şaşırdığını söylemeyi de ihmal etmedi.

        Söylenenler karşısında şaşkına düşen Ceyhan’ın ’Küçükken tacize uğradınız mı?’ sorusuna da ’hayır’ diyen adam ’Ben kız çocuğu gibi büyütüldüm. İnsanlara düşman gibi baktım" dedi.Stüdyoda oturan Dr. Haydar Dümen ise teşhisi koydu: "Psikopat! Tek kelimeyle böyle. Ruhi yapısı böyle. Bu tarafa şarj etmese alkolik olacaktı, uyuşturucu kullanacaktı. Tedavisi yok!"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ