Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Gamze Özçelik'in kocası kayıp!

        Geçtiğimiz yaz Gamze Özçelik'le evlenen dizi oyuncusu Uğur Pektaş, eşine bile haber vermeden ortalıktan kayboldu. 'Arka Sokaklar' dizisinde eşiyle birlikte rol alan Pektaş'a 10 gündür ona ulaşamayan dizi ekibi, çekimlerin aksaması nedeniyle isyan ediyor.

        Kanal D'nin sevilen dizisi "Arka Sokaklar"ın setinde bu nedenle bir düredir gergin bir bekleyiş var. Özel bir nedenle iki gün izin isteyen, ancak aradan tam 10 gün geçmesine rağmen sete dönmeyen oyuncu, çekimlerin aksamasına yol açtı. Onun bulunduğu sahneler çekilemediği için bölümler bir türlü tamamlanamıyor.

        Gamze de bilmiyor

        Ortadan kaybolan ve telefonlarına da yanıt vermeyen Uğur Pektaş'ın bu davranışı ekip arkadaşlarını çılgına çevirdi. Başta usta oyuncu Zafer Ergin olmak üzere, tüm oyuncular belirsiz bekleyişten sıkılmış durumda. İddialara göre Gamze Özçelik, eşinin nerede olduğu sorularını "Ne bileyim ben, ne hali varsa görsün" diyerek geçiştiriyor.

        Pektaş nerede?

        Uğur Pektaş'ın Hac organizasyonu yapan şirketinin işleri nedeniyle Suudi Arabistan'a mı gittiği, yoksa Türkiye'de mi olduğu bile bilinmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ