Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İşte Yusuf'un hedefi! - Beşiktaş Haberleri

        Yusuf, Radyospor'a yaptığı açıklamada, kendisi için unutulmaz bir sezon olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'a geleli beş ay oldu, ama çok büyük iki mutluluk yaşadım. İki kupa kazandık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

        Beşiktaş'a gelirken kendisine yönelik yapılan eleştirileri hatırlatan tecrübeli oyuncu, ''Konuşarak değil, çalışarak, iyi futbol oynayarak eleştirilere en iyi cevabı sahada verdiğimi düşünüyorum. En doğrusu da buydu. Çıkıp hakkımdaki eleştirileri basın yoluyla yanıtlayabilirdim ama futbolla vermek en güzeli oldu'' diye konuştu.

        Yusuf, devre arasında görüştüğü Trabzonspor'a gitmemesi konusunda, bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener'in ''Yusuf doğuştan Beşiktaşlı olduğu için gelmedi'' açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''Sadri Şener'in bu açıklamasına kesinlikle katılmıyorum. Çünkü işin aslı Sadri Şener'in dediği gibi 'almadık' değil. Alamadılar bence. Almadıklarına inanmıyorum. O zaman Bursaspor ile Trabzonspor para konusunda anlaşamadılar. Trabzonspor'un 1.5 ayda yapamadığını, Beşiktaş bir günde yaptı ve beni takıma kattı'' dedi.

        Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin başka takıma gideceğini düşünmediğini kaydeden Yusuf Şimşek, ''Şampiyon yaptığı takımın başında olacaktır. Bırakacağını hiç aklımdan geçirmedim, inşallah Beşiktaş'ı bırakmaz'' şeklinde konuştu.

        -ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DAHA BÜYÜK BAŞARI-

        Siyah-beyazlı oyuncu, yeni sezonda mücadele edecekleri Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de takımın daha önce yapamadığını gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

        Beşiktaş'ın iki kupayı aldığını hatırlatan tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

        ''İlk hedefimiz 2 Ağustos'ta TFF Süper Kupa'yı da kazanmak. Türkiye'de bu sezon alınmadık kupa bırakmayacağız. Şimdi önümüzde bu başarıyı daha da yukarıya çekmek için büyük ve zorlu bir süreç var. Bunun ilk ayağı Şampiyonlar Ligi olacak. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın bugüne kadar yapamadığını gerçekleştirmek olacak.''

        -''AYRILIRSAM DENİZLİSPOR'A GİDERİM''-

        Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini kaydeden Yusuf Şimşek, ''Beşiktaş'ta futbolu bırakmak isterim ama bakarsınız takımın başına yeni bir hoca gelir ve beni istemez. Futbolun doğasında olan bu gerçeği değiştiremeyiz ama eğer Beşiktaş'tan ayrılırsam Denizlispor'a giderim'' dedi.

        Yusuf, Eskişehirspor maçında Holosko'ya attırdığı ve Galatasaray maçında attığı golün kendisi için unutulmazlar arasına girdiğini belirterek, şunları söyledi:

        ''Bu iki maçta attığımız gollerin önemi benim için çok büyük. Beşiktaş beni alırken çok büyük beklentileri vardı. Buradan beni takıma kazandıran Beşiktaş yönetimine, Mustafa Denizli ve ekibine teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakarlık göstererek, zorluklara ve bir çok insanın karşı gelmesine rağmen beni transfer ettiler. Ben de çalışarak ve iyi futbol oynayarak bunun karşılığını verdiğimi düşünüyorum.''

        (A) Milli Takım kadrosunda bulunan siyah-beyazlı oyuncu, yarın Fransa ile yapacakları maçta da iyi oynamak istediklerini vurgulayarak, ''Azerbaycan karşısında zaman zaman zorlanmamıza rağmen galip gelmesini bildik. Fransa maçında bize yakışan şekilde oynayıp güzel bir futbol izletmek istiyoruz. Türk Milli Takımı kiminle oynarsa oynasın galip gelmek için sahaya çıkar'' diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ