Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Memet Güler Yazdı..

        SİBEL CAN 152 KİLO VERDİ: İki yıl aradan sonra Benim Adım Aşk albümünü çıkaran Sibel Can, geleneğini yine bozmadı. Her albüm çıkışında olduğu gibi yine fazla kilolarından kurtulan Can, son yedi yılda toplam 152 kilo vermiş oldu.

        BAŞIN SAĞOLSUN TUBA: Tuba Ünsal, babası Nazım Ünsal’ı kaybetti. İlk başsağlığı mesajı, elbette HT Magazin’den geldi.

        KENE GARANTİSİ: Engin Günaydın, memleketi Tokat Erbaa’ da çekti filmi Valentin’in oyuncu kadrosu kene tedirginli yaşayınca bütün ekibe kene kovucu sprey dağıttı.

        ŞARKILARLA GÜN SAYIYOR: 1 Ekim’ de mahkemeye çıkacak olan Deniz Seki, hapiste geçirdiği her gün için bir şarkı yazdı. Seki önceki gün, ‘Ayaktayım Çünkü Suçsuzum’ adlı 150. şarkısı için koğuş arkadaşlarıyla kutlama yaptı.

        İŞTE YAHŞİ BATI: Cem Yıl maz, yeni filmi Yahşi Batı için bir kovboy kasabası kuruyor. Kasabada kiliseden bara, cenaze levazımatçısından şerif bürosuna kadar her şey var

        AYRILDILAR: Hülya Avşar, 2.5 yıldır birlikte olduğu işadamı Sadettin Saran’la yollarını ayırdı.

        NEWYORK’TA BEŞ MİNARE’Yİ EMPIRE STATE’TE SÖYLEYECEK: Mahsun Kırmızıgül, beş yıldır hayalini kurduğu NewYork’ta Beş Minare filminin çekimi için düşmeye bastı. Kırmızıgül filmde, Empire State’in tepesinde türkü söyleyip, Mustafa Sandal’la kaçakçı kovalayacak.

        SEVİŞTİ KAÇTI: Selen Görgüzel’le Mıhlıçay Aşıkları filminin sevişme sahnelerinde oynadıktan sonra kayıplara karışan Devrim Saltoğlu’na filmin yapımcısından çağrı var: “Parasını ödedim. Gel diğer sahneleri de oyna.”

        71’LİK AĞA'YA 17’LİK EŞ: Ünlü işadamı Halis Toprak, üçüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 71 yaşındaki Halis Ağa, 1992 doğumlu Nazlıcan Tağızade adlı genç kızla bugün Kuşadası’nda evleniyor.

        ONUNCU EVİNİ ALDI: Mehmet Ali Erbil kazandığımı eve yatırıyor. Toplam 7 tane dairesi olan Erbil, son olarak 300 bin sterline Göcek'te muhteşem bir villa aldı.

        DESİBELİM 90 BENİM NEYİM NOKSAN: Hadise, Kuruçeşme Arena'daki konserinde ses seviyesinin 90 desibelin üzerine çıkarılmasına izin verilmeyince isyan etti: Yabancılar sanatçı da biz değil miyiz?

        BALAYI PARİS'TE: Türkiye'nin konuştuğu gelinle damat balayı planını yaptı. 71 yaşındaki Halis Toprak'la 17 yaşındaki eşi Nazlıcan, 2 Ağustos'ta Paris'e balayına gidiyor.

        İŞTE GLADİO’NUN ÖZAL’I: Kurtlar Vadisi Gladio’da Turgut Özal’ı Sezai Aydın, Semra Hanım’ı ise Işıl Ertuna canlandırıyor.

        ŞOFÖRDEN SATILIK MICHAEL HAVLUSU: Michael Jackson’ın 1993’te konser için geldiği İstanbul’da şoförlüğünü yapan Nami Yücel, ünlü yıldızın kişisel eşyalarını sahibinden.com’da satılığa çıkardı.

        EVLENİRKEN HAMİLEYDİ: Kerem ÇapkIn’la evlenen Pınar Tezcan’n üç aylk hamile olduğu ortaya çıktı

        PROMOSYON KÖŞESİ: Yazar Tuna Kiremitçi’den sevgilisi Demet Sağıroğlu’na gazetedeki köşesinden promosyon desteği geldi.

        HACİZLİ MENEMEN: Aykut-Seden Gürel çiftinin minibüslerine 80 liralık borç nedeniyle haciz konuldu.

        Yerim müsait olsa bir bu kadar daha haber başlığı yazardım. İnanın aralarından seçerken zorlandım. Sonuçta yarın yeni bir ay daha başlıyor ve biliyoruz, işimiz giderek zorlaşıyor. Çünkü bir önceki aydan daha iyi-daha

        bol haber yapmak zorundayız. İşte bu yüzden, bundan beş ay önceki o ilk günkü heyecanımızla hepinize yeniden merhaba diyorum efendim. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Eğer HABERTÜRK bugün buralara geldiyse, unutmayınız ki bu en başta sizin eseriniz...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ