Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yaprak Dökümü'nde şok etkisi yaratan olaylar!

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Dizinin en etkileyici bölümlerinden biri de cenazeden sonra Ali Rıza Bey'in bahçeye çıkıp hıçkıra hıçkıra ağlamasıydı. Bir diğer ilginç olay ise Ali Rıza Bey ve ailesi hakkında sürekli iğneleyici olarak konuşan Cevriye Hanım'ın insafa gelmesiydi. Yaşlılık yüzünden Ali Rıza Bey'in evinden çıkamayan Cevriye Hanım, yeni komşulara aileyi övmesi, gelini hakkında hep iyi sözler saretmesi izleyiciyi epeyce şaşırttı. Hele ki Fikret'e söylediği "Kızım sen iki canlısın, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün" sözleri "Cevriye Hanım'ın başına taş mı düştü?" sorularını da beraberinde getirdi.

        Bu arada Cem'in ailesi kendi evlerinde cenaze için dua okuturken, Necla'nın evinde de ayrı bir dua düzenlendi. Duadan sonra cenaze evlerinde rutin olan hem gülüp hem ağlamak durumu bu evde de gerçekleşti ancak yanlış zamanda. Cevriye Hanım'ın sohbetine gülen ev ahalisi karşılarında Cem'in babasını görünce ne yapacağını şaşırdı. Kemal Bey ise, 'Oğlum öldü, bu aile gülüyor' düşüncesine kapıldı.

        Bölümde en yaralı kişi Necla ile Cem'in ailesiydi. Necla sık sık geçirdiği sinir krizleriyle başa çıkmaya çalışırken, Cem'in anıları onu hiç yalnız bırakmadı. Cem'in ailesi ise hala Necla'yı suçlarken, gelinlerini dışladılar. Necla Cem'in kabrine gittiğinde kayınvalidesi Suzan ile karşılaştı ve yıkıcı cümle orada geldi: "Cem'in yerine sen ölseydin"

        Bu arada Ferhunde ve Ceyda pişmanlıktan birbirlerini suçlarken, Şevket'in içinde inanılmaz bir intikam ateşi yandı. Ve Ferhunde'den intikam almaya yemin etti. Ferhunda vicdan azabıyla Şevket'in telefonuna "Çok üzgünüm başın saolsun" şeklinde mesaj attı. Şevket de ona karşılık olarak "Çok ihtiyacım vardı buna" şeklinde yazdı. Ferhunde bunun üzerine Şevket'in inşaatına gitti ve bölüm bu şekilde sonlandı.

        Şimdi merak konusu olan Şevket'in neler yapacağı, Leyla ve Necla'nın aralarındaki husumetin dinip dinmeyeceği, Cevriye Hanım'ın aynı iyi niyetli tavrının sürüp sürmeyeceği, Necla'nın Cem'in ailesiyle aralarındaki sorunları halledip halledemeyeceği konusu oldu.

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ