Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Ezel her şeyi anlatıyor VİDEO

        Ezel dizisinin yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Ezel'in intikam oyunu sona mı erecek? İpuçlarını takip eden Ali, Ezel'nin Ömer olduğunu itiraf etmesiyle şoke oluyor.

        Ezel yine çok heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor. Yeni bölümünde Ezel'in her şeyi Ali'ye anlatığı görülüyor.

        Önceki bölümde Ezel, Eyşan'a büyük bir oyun oynamıştı. Kendisine yapılanların aynısını eski dostlarına bir bir uygulayan Ezel'in Cengiz'den sonraki kurbanı Eyşan olmuştu. Eyşan'ın evine haciz getiren Ezel, eski aşkının her şeyini almıştı.

        YENİ BÖLÜM KONUSU

        Ezel'in, Eyşan'a yapacakları bitmedi. Evini kaybeden Eyşan, kaybettiklerini geri almaya çabalarken, birilerinin onlardan Ömer'in intikamını aldığını öğrenir. Ömer'in intikamıyla ilk kez karşılaşan Eyşan, vicdan azabı ve korkuyla Ezel'e koşar. Artık onunla yüzleşmek zorundadır.

        Ezel, Eyşan'a bu oyunu oynarken, diğer tarafta Ali gerçeklere hiç olmadığı kadar yaklaşmıştır. Herkesten gizlice kapısına bırakılan ipucunu kullanan Ali, Ömer'in hapishane geçmişini araştırmaya başlar. Bu kez öğrendikleri, sadece Ali'nin değil, herkesin hayatını değiştirecektir. Çünkü Ali'nin de peşinde biri vardır. Ve bu kovalamaca iki tarafın da çok canını yakacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ