Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya 'Doktorlar' geri dönüyor!

        Bir dönem Show TV'de yayınlanan Doktorlar yeniden ekranlara dönüyor.

        Medyapım'ın Genel Müdürü Fatih Aksoy, Doktorlar'ın ekranlara veda etmesinden sonra aldıkları binlerce e-mail, tekrarların bu kadar izlenmesi ve Show Tv'nin talebi üzerine Doktorlar'ı yeniden çekeceklerini bildirdi.

        Dizifilm'in haberine göre, hayranlarının ve Show Tv'nin talebi karşısında böyle bir karar aldıklarını açıklayan Fatih Aksoy, hazırlıklara başladıklarını ve Doktorlar'ın Ocak'tan itibaren yine Show Tv'de olacağını bildirdi.

        KUTSİ YİNE DOKTORLAR'DA

        Doktorlar için cast çalışmaları da başlamış. Cüneyt Türel, Devrim Nas, Aysun Kayacı ve Kutsi netleşen isimlerden.

        Aldığımız duyumlara göre; Kutsi, Doktorlar'dan aldığı teklif üzerine Fırat'ın Nar Bahçeleri isimli diziden ayrılarak Doktorlar'da devam etmeye karar vermiş. Bu durumda Kutsi'nin askerliği de askıya alınacak gibi.

        YASEMİN ERGENE DOKTORLAR'DA YER ALACAK MI?

        Levent'in büyük aşkı Ela'yı canlandıran Yasemin Ergene, Doktorlar'da yer almayacak. Yasemin Ergene yerine oyuncu arayışları devam ediyormuş.

        Doktorlar'ın ekranlara veda etmesinden sonra oyuncular farklı projelere dağılmışlardı. Gestapo Fikret yani Yeşim Ceren Bozoğlu, Geniş Aile'de Domuşuk Sevim olarak iki sezondur ekranlarda, hem de bir hayli zayıflamış haliyle.

        Zenan'ı canlandıran Melike Güner, Osman Sınav imzalı Atv'nin yeni dizisi Kılıç Günü'nün fragmanlarında boy gösteriyor. Bekir Aksoy ise Türk Malı'nda Kuzu'larla mücadele ediyor. Peki bu üç oyuncu tekrar Doktorlar'a devam edecekler mi?

        Bu soruların cevabı henüz belli değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ