Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Star gazetesinden AK Parti'ye bir aday adayı daha

        Star Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar'ın ardından şimdi de gazetenin bir diğer yazarı Mehmet Metiner genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili adaylığına başvurdu.

        Metiner bugün köşesinde, hem adaylığı hem de Kanal 24'teki "Nerede Kalmıştık?" programından ayrıldıktan sonra yerine kimin geleceği hakkında iki haber verdi.

        İşte Metiner'in notu:

        Nerede kalmıştık?

        "Sevgili okurlar, Kanal 24'te hafta içi dört akşam Nagehan Alçı ile yaptığımız "Nerede Kalmıştık?" programından milletvekilliği adaylık başvurum dolayısıyla ayrıldığımı bilgilerinize sunarım.

        Bundan böyle programı Ahmet Kekeç kardeşimle Nagehan Alçı birlikte sürdüreceklerdir. İkisine de başarılar dilerim."

        METİNER KÖŞE YAZILARINA DEVAM EDECEK Mİ?

        Metiner'in köşesindeki notta Kanal 24'teki programı bırakacağını açıkladı ancak adaylık kararı ile birlikte gazetedeki köşesini bırakacağına ilişkin bir şey yazmadı.

        Şamil Tayyar'ın adaylığının kesinleşmesi sonrasında bu konuda sorular ile karşılaşan gazetenin genel yayın yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Şamil Tayyar için "Köşesini bırakır ama istediği zaman Açık Görüş ekinde yazabilir" demişti. Şimdi Metiner'in ne yapacağı merak ediliyor.

        Star Gazetesinden bir yazar daha Ak Parti'den milletvekili adaylığına başvurdu. İşte o yazar...

        Star Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar'ın ardından şimdi de gazetenin yazarı Mehmet Metiner genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili adaylığına başvurdu.

        Metiner bugün köşesinde iki haber verdi. Biri adaylık, diğeri de 24 haber kanalındaki "Nerede Kalmıştık?" programından ayrıldıktan sonra yerine kimin geleceği hakkında...

        İşte Metiner'in o notu:

        "Nerede kalmıştık?"

        Sevgili okurlar, Kanal 24'te hafta içi dört akşam Nagehan Alçı ile yaptığımız "Nerede Kalmıştık?" programından milletvekilliği adaylık başvurum dolayısıyla ayrıldığımı bilgilerinize sunarım.

        Bundan böyle programı Ahmet Kekeç kardeşimle Nagehan Alçı birlikte sürdüreceklerdir. İkisine de başarılar dilerim.

        METİNER KÖŞEYE DEVAM MI EDECEK?

        Metiner'in köşesindeki notta 24 Televizyon kanalındaki programı bırakacağını açıkladı ancak adaylık kararı ile birlikte gazetedeki köşesini bırakacağına ilişkin bir şey yazmadı. Şimdi medya kulislerinde Metiner'in köşesini bırakıp bırakmayacağı konuşuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ