Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya İşte Türk 'Umutsuz Ev Kadınları' GALERİ

        Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan 'Desperate Housewives' uyarlamasında, kadın başrollerden Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Songül Öden ve Bennu Yıldırımlar kesinleşirken, kadronun son kadın başrolünü de, son olarak 'Ömre Bedel' adlı diziyle ekranlara gelen Özge Özder kaptı.

        Amerika’da kırmızı kıyafetle poz veren dizinin yıldızları Türkiye’de kadına şiddetin rengi mor kıyafetlerle afiş fotoğrafı çektirdi. Dizide Susan’ı Songül Öden, Bree’yi Bennu Yıldırımlar, Gabrielle’i Evrim Solmaz, Lynette’i Ceyda Düvenci, Edie’yi ise Özge Özder canlandıracak.

        ERKEK BAŞROL SERHAT TUTUMLUER

        Dizifilm.com'un haberine göre, dizinin erkek başrolü de belli oldu. 'Sahra'yla yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Serhat Tutumluer de izleyici karşısında olacak.

        Eylül ayı itibariyle Pazar akşamları Kanal D ekranlarında olacak ve adı önümüzdeki hafta netleşecek olan uyarlama dizinin çekimlerine, 22 Ağustos'ta başlanması planlanıyor.

        Dizinin dış çekimleri Küçükyalı'da, iç çekimler ise, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'Keşanlı Ali Destanı' gibi yapımlara ev sahipliği yapan Beykoz Kundura'daki stüdyolarda yapılacak. Dizinin kıyafetlerini ise ünlü modacı Dilek Hanif hazırlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ