Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Müslüm Baba'dan hayat dersleri

        Ceren Akdağ Şahin’in Ihlamur Kasrı'nın büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği 'Habertürk Bayram Özel' programının bugünkü konuğu gönüllere taht kurmuş Müslüm Gürses'ti. Duygulu şarkılarıyla sevenlerini kah coşturan kah hüzünlendiren arabesk müziğin babası Müslüm Baba muhteşem canlı performanslarıyla izleyenleri büyüledi.

        EROZYANA DİKKAT ÇEKTİ

        İnsanoğlunun güzellikleri eliyle ittiğini, dünyamızın değerini bilmediğimizi belirten Gürses, "Biz bu toprakları kazanmak için kan döktük. Topraklarımız erozyanla gidiyor, biz böyle bakıyoruz,kıymetini bilmiyoruz." dedi.

        "RUHLAR DEĞİŞMİŞ"

        Bayramlarda büyüklerimize sevgi göstermemiz, kırgın olduklarımızla barışmamız gerektiğini söyleyen sanatçı bayram öğütlerini şöyle sıraladı:

        "Bayram hadisesi budur. Ruhlar değişmiş, şimdi tatillere kaçıyorlar. İnsanların bayramını kutlamak kadar güzel bir şey var mı? İçinde yaşadığımız bir topluluk var, içinden çıkmış değiliz değil mi? Bayramı bayram gibi yaşayın! Öbür türlüsü lezzet vermez size." dedi. Tavsiyesini şiirsel bir ifadeyle de dile getirdi:

        Sev bütün insanları

        Say bütün insanları

        Unut geçmişte olanları...

        "HAYDUTLAR KANIMIZI EMİYOR"

        Korsanla savaşa da dikkat çeken Gürses orjinal ile korsanı ayırt etmek gerektiğini vurguladı. Gürses, şarkıların internetten indirilmemesi gerektiğini de ilginç bir benzetme yaparak anlattı: "Teknoploji güzel birşey. Teknoplojiyi kötüye kullanırsan bir şeye yaramaz. Bıçakla elma kesersen güzeldir ama insan kesersen olmaz!"

        "TEOMAN HASSASTIR, KIZDIRDILAR"

        Ceren Akdağ Şahin'in, Teoman'ın müziği bırakması hakkındaki görüşlerini sorması üzerine, "Teoman hassastır kızdırdılar, küstürdüler ondan dolayı bu raddaya geldi" dedi.

        Bayramda kalite arıyorsanız keyifli sohbetler ve eğlenceli müziklerle 'Bayram Özel'i sakın kaçırmayın! İşte 'Bayram Özel'in birbirinden ünlü diğer konukları:

        Bayramın 1. günü, muhteşem sesiyle pop müziğin en sevilen isimlerinden Burcu Güneş…

        Bayramın 2. günü, unutulmaz şarkılarıyla Yeni Türkü ve Eda-Metin Özülkü çifti…

        Bayramın 3. günü, yanlızca Habertürk izleyicileri için bizlere evinin kapılarını açan Türk müziğinin duayen ismi Kayahan…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ