Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Müge Anlı özür diledi

        Atv'de sunduğu Tatlı Sert isimli programda Van depremi ile ilgili olarak söylediği sözler çok büyük tepkilere neden olan Müge Anlı, Radyo Kuzey'de Atilla Güner'in konuğu oldu.

        Vatan Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olan Atilla Güner'in Radyo Kuzey'de sunmaya başladığı Akşam Postası isimli programın ilk konuğu olan Müge Anlı önceki konuşmalarının aksine bu kez geri adım attı ve özür diledi.

        Müge Anlı, Van depremiyla ilgili yorum yapmak isterken sarfettiği, "Herkes haddini bilecek" sözlerine açıklık getirdi. Anlı, "Yanlış algı nedeniyle üzülenler olduysa özür dilerim. Saygıyla önlerinde eğilirim" dedi.

        Program sunucusu Atilla Güner, Müge Anlı'ya "ırkçılığın evrensel bir suç olduğunu" hatırlattı ve söyleyecek birşeyi olup olmadığını sordu. Anlı şunları söyledi:

        "Battaniyeler alıp, belediyelerle ulaştıran benim.Oradaki tüm kamu görevlileri enkaz kaldırma çalışmalarına katıldı. Biz de yakın olsak biz de giderdik.

        O insanların kıymetini bilelim. Kıymet bilelim. Benim ağzımdan sensin, benim, sizsiniz, bizsiniz gibi bir şey çıkmamıştır. Olay çok taze insanlar bunu kamuoyu vicdanında değerlendirecektir.

        Her zaman sizin ifade ettiklerinizle algı aynı olmuyor. Gerçekten alınan varsa özür dilerim. Benim izleyicim beni zaten biliyor. Yanlış anlayan varsa samimi olarak özür dilerim.Saygıyla önlerinde eğilirim. Bunların benim başıma gelmesi bir ironi herhalde.

        Bana bunlar kasıtlı yapılıyor. İnsanlar bunu kamuoyu vicdanında değerlendirecek. Beni sırf bu tutumumdan dolayı seven, destekleyen insanlar var.

        Demek ki her zaman anlattıklarınızla, algı aynı olmuyor. Bunun için kırılan varsa, özür dilemek değil, ama onun önünde saygıyla eğilirim.

        Buna rağmen üzülen varsa, benim seyircim çok üzüldü, o yüzden onlardan özür dilerim. Yanlış anlayan varsa, onlardan da samimi olarak özür dilerim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ