Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Hayat'ın çilesi bitmiyor VİDEO

        Geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümüyle izlenme rekoru kıran ve cuma ekranına damgasını vuran 'Hayat Devam Ediyor' merakla beklenen ikinci bölümüyle karşımızda.

        Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde;

        İktidarsızlığı yüzünden Hayat’a sahip olamayan Abbas bunun acısını yine ondan çıkarır. Bu cehennemin içinde ona tek sahip çıkan ise Abbas’ın karısı Kadriye olacaktır.

        Hayat’ı iğfal edenin Kerem olduğunu öğrenen Bekir, Hacı Emin’in evini basar ve hesap sorar ancak gücü yetmez ve dayak yemekten kurtulamaz. Olayı duyan Siraç, kaldırıldığı hastaneden apar topar çıkar. Yanına Berat ve avukat Tuğrul’u da alarak memlekete hesap sormaya döner.

        Babasından istediği desteği alamayan Siraç, olayı hukuki yolla çözmeye karar verir. Berat da babasına gidip hesap sorar fakat Abbas gayet gaddarca oğlunu evden kovar. Bu arada Zeliha tüm bu olanlardan Berat’ı sorumlu tutar ve, 'Bunca zaman evlenmedikleri için babasının kardeşini alma cesaretini gösterdiğini' söyleyerek ona çıkışır. Olayları baştan sona sessizlikle takip eden Malik dayanamaz, Abbas’ın evini basar ve silahını doğrultur...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ