Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Muhteşem Yüzyıl Hümeyra konuk oluyor

        HT MAGAZİN

        Usta oyuncu Hümeyra’nın müneccim Remmal Elmas karakteriyle konuk olacağı, Mehmet Günsür’ün ise bu hafta itibarıyla kadrosuna katılacağı “Muhteşem Yüzyıl”da, Mahidevran ve Şehzade Mustafa’nın dönüşüyle birlikte Topkapı Sarayı’nda yeni bir dönem başlıyor.

        İzlenme rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl”ın bu bölümüne Hümeyra konuk olacak. Usta oyuncuyu kum falı bakan müneccim Remmal Elmas rolünde izleyeceğimiz dizinin kadrosuna bu hafta itibarıyla yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür de dahil olacak. Günsür’ün, Şehzade Mustafa’nın gençliğini canlandıracağı dizide olaylar şöyle gelişecek: Behram Paşa, Sultan Süleyman’a eski görevine iade edilmek istediğini söyler.

        İbrahim, Behram Paşa’nın elindeki kozun farkındadır. Çaresiz, isteğine boyun eğer. Sultan Süleyman, İbrahim’in bu tavrından şüphelenir. İbrahim’den bir an evvel durumu çözmesini ister. İbrahim çekinmeden Behram Paşa’nın karşısına çıkar. İkili tüm kozlarını paylaşır. Haremde ise sular gitgide ısınır. Valide Sultan ve Hürrem arasındaki çekişme haremdeki cariyelere yansır. Hürrem’e karşı tepkiler yükselir. Edirne’ye bir çocuk olarak giden Şehzade Mustafa ise güçlü ve yakışıklı bir erkek olarak hareme döner. Onun dönüşü haremde coşkuyla karşılanır. Mahidevran hiç beklemeden şehzadesi için kuracağı haremin hazırlıklarına başlar. Diğer tarafta ise Şehzade Mustafa yeniçeri ocağına ilk adımını atar.

        Türkiye'nin en kapsamlı TV rehberi artık HABERTURK.COM'da. HT kalitesi, HT özgürlüğü, HT farkıyla içi dolu dolu, kullanımı kolay bir rehber sizleri bekliyor. Tıklayın ve bu özel sayfaları keşfetmeye başlayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ