Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Hayat Devam Ediyor - Hayat esaret altında

        BEST Model Furkan Palalı’nın, Pelin’in eski nişanlısı rolünde bu hafta itibarıyla kadrosuna dahil olacağı “Hayat Devam Ediyor” temposu ve gerilim dozu yüksek bir bölümle ekrana geliyor.

        Hayat, Hacı Zeki’nin adamları tarafından kaçırılır. Altındağlar ve Bakırcılar, Hayat’ın ortada olmadığını öğrenince korku ve endişe içinde her yerde onu aramaya başlarlar. Diğer yandan Hacı’nın adamları Siraç’ı arayarak kız kardeşini canlı görmek istiyorsa, kendilerine Kerem’i vermesini isterler. İsmail ise Altındağlar’ın evinde Berat’la ilgili kendisinden gizlenen gerçeği öğrenir ve delirir. Bakırcılar’ın evine Hayat’ı sormaya gelen Yusuf’u gören Kürşat, İsmail’i onun dövdüğünü hatırlar. Mahkeme yaklaşırken Yusuf, Berat’ın içeriden çıkmaması için planlarını sağlama almaya çalışır. Deniz’in son anda bir yanlış yapmaması için peşine bir adam takar. Siraç, Kürşat ve Kerem’i de yanına alarak takas yapılacak yere gider. Hayat’ın tehlikede olduğunu gören Siraç silahını çeker ve hiç kimsenin beklemediği bir şey yaparak tetiğe basar...

        Türkiye'nin en kapsamlı TV rehberi artık HABERTURK.COM'da. HT kalitesi, HT özgürlüğü, HT farkıyla içi dolu dolu, kullanımı kolay bir rehber sizleri bekliyor.Tıklayın ve bu özel sayfaları keşfetmeye başlayın!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ