Kaza mı, kusursuz bir cinayet mi?
Kazanın görgü tanığı, İrem'in arabada yalnız olduğunu söylemektedir
İrem Kaygısız’ın kullandığı araba, aşırı hız yüzünden taklalar atarak yoldan çıkar. Kendisi ağır yaralanırken, yanında olduğu düşünülen bir adam hayatını kaybeder.
Çok geçmeden arabanın bagajında bulunan kan, soruşturmanın bütün akışını değiştirir. Bulunan kimliği belirsiz erkek, önceden öldürülmüş ve kaza sırasında bagajdan fırlamıştı!
Kaza sırasında arkadaşıyla konuştuğu tespit edilen İrem, ona ne söylemişti? Olay gecesi katıldığı “speed dating” organizasyonu neydi? Kurbanla orada mı tanışmıştı? Her şey, bir yanlış anlaşılmadan mı ibaretti, yoksa en ince ayrıntısına kadar planlanmış “kusursuz bir cinayet” miydi?
Sunuculuğunu Prof. Dr. Sevil Atasoy'un yaptığı, başrollerini Engin Benli (Başkomiser Orhan), Deniz Celiloğlu (Komiser Selim) ve Şule Zeytinci'nin (Bahar) paylaştığı ““Kanıt”ın yeni bölümünde bu sorular bir bir yanıt bulacak.