Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Solakbaşı kefeni giydi.

        Canseza ise onu kurtarmak için Azrail'le büyük bir yarışa giriyor Takipçilerini zamanda yolculuğa çıkaran dönem dizisi “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”, nefeslerin tutulacağı sezon finaliyle karşımızda.

        Casusluk suçundan haklarında idam kararı çıkarılan solakbaşı Murat ve Rahman zindana kapatılırlar ve çaresiz bir şekilde idamlarını beklerler.

        Asesler, eski yeniçeriler, onları tanıyan, onlara güvenen halk bu idamları seyretme taraftarı değildir. Onlar için ayaklanmayı bile düşünürler.

        Hatice Sultan da sarayda boş durmamaktadır. O da son kozlarını kullanır fakat bir şey elde edemez. Ama bu idamların sonunun kendisine dokunacağını bilir.

        Bu noktada son kozunu kullanır. Bu sefer ona yardım eden ise Canseza olacaktır. Canseza, sevdiği adamı kurtarmak için abisini karşısına almaktan çekinmez ama Murat’ı kurtarmak için çok fazla vakti yoktur.

        Canseza hızla tükenen zamana karşı Azrail'le büyük bir yarışa girer. Diğer taraftan Patrona, Çeşmidil’le sahte nikahı yapmış, üzerine bir de Murat’ın idam edileceği haberini almıştır; ondan mutlusu yoktur.

        Fakat bu mutluluğu çok uzun sürmez. Çeşmidil nikahlarını kıyan imamın sahte olduğunu öğrenir ve tüm aşkına rağmen gözünü karartır ve o sinirle Patrona’nın canına kast eder.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ