Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Zengin kız fakir oğlan

        Yönetmenliğini geçen yılın Altın Portakallı yönetmeni Hasan Tolga Pulat’ın yaptığı dizinin başrollerinde, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur yer alıyor. Caner Güler, Metin Açıkgöz ve Müfit Can Saçıntı’nın kaleme aldığı dizide; sıradan bir banka çalışanı olan, Ufuk Özkan’ın (Nurhan) zengin bir aileye damat adayı olması ve kızlarını canından çok seven baba Hüseyin Avni Danyal’ın (Kemal) ise onu kızına layık görmemesi üzerine olaylar gelişiyor...

        İki bölümü yayınlanan ve güzel tepkiler alan dizinin oyuncuları, rollerini ve düşüncelerini anlattı...

        Gülme krizine giriyorum

        Ecem Özkaya (Biricik):

        Doğru bir proje de yer alıyorum bu yüzden mutluyum. Çekimler sırasında gülme krizine girdiğim anlar oluyor. Biricik evdeki doğrucu başı ve Nurhan’a aşık bir karakter. Biricikle Ecem arasında benzerlikler var. Ben evlenmeden önce ev işleriyle ilgilenmiyordum. Ecem olarak bunları toparladım. Bakalım Biricik ne yapacak. Kız babalarına diyebilirim ki kızlarınıza güvenin onların karşına çıkanı tanımaya çalışın.

        Zengin kız fakir cevahir

        Ufuk Özkan (Nurhan):

        Hikâyemiz zengin bir kızla fakir bir oğlanın aşkını anlatıyor. Aslında bir Keloğlan hikâyesi. Tam bir Yeşilçam havasında dizi çekiyoruz. İlk bölümümüzün reytingleri umutlandırdı. Komedi dizilerinde tercih ediliyorum. Daha önce oynadığım Cevahir’den farklı bir karakter Nurhan. Daha içine kapalı daha disiplinli, çalışkan ve terbiyeli. Tek kusuru var sakar olması. Ama halen insanlar sokakta ‘Zengin Kız Fakir Cevahir’ diyor.

        İnsani koşullarda çalışıyoruz

        Mahir İpek (Sarp Gürol):

        Keyifli geçiyor çekimler. Son derece insani koşullarda ve düzenli iş saatlerinde dizimizi çekiyoruz. Bu konuda çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Çok eğlenceli bir set ortamımız var. Sarp; biraz hırslı, biraz üçkâğıtçı, parada gözü olan, kendi işi kötü gittiği için rüyamla beraber olmayı tercih eden, gözü hep dışarıda olan, evdeki ilişkileri tamamiyle samimiyetsizlik üzerine kurulmuş bir karakter.

        Ağır Abi Rolleri Üzerime Yapışaktı

        Hüseyin Avni Danyal (Kemal):

        Çok uzun yıllardır ağır adamlar ve ağır ağabeyler oynamaktan biraz sıkılmıştım. İnsanlar kimi zaman kötü adam dedi ama bence kötü adam değil. Şartlar insanları o hale getirdiğinden her insanın öyle davranacağını düşündüğüm karakterler. Komedi oynamak çok keyif verici...

        Uzunca bir süre ağır abi rollerini oynamayacağım. Çünkü bizim seyircinin çabuk kanıksaması ve çabuk yerleştirmesi var. Biraz daha bu rollerde oynasaydım kötü ağır abi olarak kalabilirdim. Dizide hem kız babası hem de Karadenizliyim gerçek hayatta da bir kızım var ve Karadenizliyim. Çocukların gözünde dizideki baba biraz sert ama benim açımdan tüm babaların yapması gereken çok normal bir davranış.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ