Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya İnternet medyası Gizemli Münasebetler başladı

        HABERTURK.COM

        İnternetin hayatımızın her alanına girmesiyle birlikte dizilerde bundan nasibini almaya başladı. Özellikle genç nesil televizyon yerine dizileri internette izliyor. Bu süreç internet kullanıcısını hedefleyen, İnternette yayınlanmak üzere üretilen internet dizilerinin önünü açtı.Bu süreci iyi değerlendirmek isteyen yapımcılar da artık internette dizi yayımlayamaya başladı.

        Uzun yıllar büyük kanallarda yayınlanan Kurşun Yarası, Aşka Sürgün, Genco, Sil Baştan, Erkekler Ağlamaz, Kasaba gibi birçok dizinin senaryo yazarlarından olan Bilal Babaoğlu yeni projesi Gizemli Münasebetler dizisini internet izleyicilerin beğenisine sundu

        ''Gizemli Münasabetler'' adlı komedi dizisini aynı isimle bir sitesinde yayımlamaya başlayan Bilal Babaoğlu bu projeyle birlikte dizilerin hayatımızda kısa zamanda yer edineceği görüşünde.

        Bu proje ile internet çok kısa zamanda hayatımızda büyük bir yer edineceğini, eser-izleyici ilişkisini tamamen değiştireceğini belirtiyor. Babaoğlu, "İnternet dizilerinin daha kısa olmak zorunda olduklarından senarist, yönetmen ve oyuncuların, özgün eserler ortaya koymak adına yaratıcılıklarını kışkırtacağını''söylüyor.

        Gizemli Müsasebetler'in başrolünde Zelal Gündüz var. Dizi, gizemli kadın Gizem'in bir birinden tuhaf yedi erkekle flörtünü konu ediniyor. Dizideki konu ise şöyle gelişiyor: Gizem otuz beş yaşına girmeden, mutlaka ilk erkeğiyle birlikte olmaya karar vermiştir. İlişki kurmak üzere çevresinden bazı erkekleri salonundaki kanepeye getirmeyi başarmıştır. Ancak Gizem zor, erkekler sorunlu karakterler olunca ilişki kendiliğinden komediye dönüyor.

        Aşk ilişkilerine muzip bir bakış sunan dizide Zelal Gündüz'e Ahmet Bilgin, Onur Şenol, Barış Akkoyun, Aram Kılavuz, Çağlar Ozan Aksu, Ender Ballıkaya, Fuat Çelik gibi oyuncular da eşlik ediyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ