Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Adnan Hoca'nın kedicikleri niye sarışın

        Adnan Hoca'nın kızları, Seda Sayan'ın TV8'deki programına konuk oldu. Banttan verilen programda Adnan Hoca'nın kızları Seda Sayan'ın sorularını cevapladı. Genç kızlar verdikleri cevaplarla herkesi şaşkına çevirdi.

        İşte o cevaplar:

        CEYLAN ÖZBUDAK : Hocamız dünya tatlısıdır, dünya güzelidir. Hocamızdan çekinmek bird yana dünryadaki benim en yakın olduğum, en çok sevdiğim kişi hocamızdır

        EBRU ALTAN : Maşallah! Ben de hocamızı ilk gördüğüm anda insanın küçükten beri ideal insan karakteri vardır. İşte ben o insanı bulduğumu anlamıştım. Çok çok aşkla sevilecek, derin tutkuyla sevilecek bir insan.

        DAMLA PAMİR: Canım hocamızı ben Allah aşkı ile seviyorum. Allah hiç ayırmasın!

        AYLİN KOCAMAN : Hiçbirimizde estetik yok. Çocukluk resimlerimiz internette oradan kıyas yapılabilir. Birbirimize benzediğimiz söyleniyor. Bunun sebebi aynı ülküyü savunmamız, aynı Kur'an ahlakıyla davrandığımız için... Bu bizim için iltifat... Peygamberimiz "Mehdi talebeleri birbirine benzer" der... Biz de hocamızda hep kendimizi mehdi talebesi olarak addettiğimiz için bunu bir müjde olarak aldık.

        AYLİN KOCAMAN : Makyaj yapıyoruz çünkü yayına çıkıyoruz. Peygamberimiz, sürme, allık ve ruju kadına yakıştırır ve bunun güzelliğini sürekli över. Peygamberimizden bir hadistir bu...

        Din programında niye makyaj yapıyorsunuz derseniz. Bizim hayatımız dindir, bizim içn din programı ayrı, hayat ayrı değildir. Hayatımızın her anı dinle geçer, onu göstermiş oluyoruz.

        DAMLA PAMİR: SARI saç kadına çok yakışıyor seda hanım size de yakışmış. Peygamberimiz bir hadisinde sarı saçın bayanlara çok yakıştığını bildirmiş ve sarı saçtan hoşlandığını ifade etmiştir. Peygamberimizin hadisinde belirtildiği için sarışın olmak çok hoşuma gidiyor.

        CEYLAN ÖZBUDAK: Ben buna çok seviniyorum, Allah'a şükrediyorum. Çünkü hocamız her konuya çok güzel açıklamalar getiriyor. Ve ahir zamanda olduğumuzu hatırlatıyor. Mesih'in, Hz İsa'nın gelişini müjdeliyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ