Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Tayfunoğlu mantardan zehirlendi

        AHT

        Gazeteci Tayfun Talipoğlu, yeni programı 'Bam Teli Her Yer Anadolu Tayfun Talipoğlu' adlı programı için çekim yaptığı Burdur'da, mantar toplayan köylülerle röportaj yaptı. Köylülerin közde pişirip ikram ettikleri mantardan yiyen Talipoğlu ve kameramanı Gökhan Bacak zehirlendi. İkili Isparta Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

        Burdur'un İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü'nde bugün, 'Bam Teli Her Yer Anadolu Tayfun Talipoğlu' adlı yeni programı için çekim yapan Tayfun Talip Talipoğlu ve kameramanı Gökhan Bacak, önce mantar toplayan köylülerle röportaj yaptı, ardından da köylülerin közde pişirdiği mantardan yedi.

        Çekimler bitince Talipoğlu ve ekibi Isparta'ya gitti. Otele yerleşen ekipten Tayfun Talipoğlu ishal oldu, kameraman Gökhan Bacak'ın ise hem dudakları şişti hem de yüzünde kızarıklıklar oluştu. Arkadaşları tarafından Isparta Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen Bacak'ın mantardan zehirlendiği saptanınca Tayfun Talipoğlu da hastaneye gitti. Zehirlenen ikili mideleri yıkandıktan sonra serim takılarak tedaviye alındı.

        "ÖLÜRSEN NAMAZINI KILDIRIRIM"

        Habertürk'e konuşan Tayfun Talipoğlu, "Antalya'dan Isparta'ya giderken Bucak'ın Elsazı Köyü'nde mantar toplayan köylüleri görünce çekim yapmaya karar verdik. Çekimlerin ardından köylüler topladıkları mantarları közde pişirerek bize ikram etti. Mantar yerken köylülere, 'Mantarı yiyoruz ama zehirlenmeyelim' dedim. Gençlerden biri, 'Ben İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Ölürsen cenaze namazını kıldırırım' diye şaka yaptı. Şaka nerdeyse gerçek olacaktı. Gazetecilik deyimiyle, haber yaparken haber olduk" dedi.

        Hastane yetkilileri, Talipoğlu ve Bacak'ın sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak geceyi hastanede geçireceklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ