Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar 2013'e güle oynaya girin

        İsteyen dizilerle gülecek, isteyen dansözlerle göbek atacak, isteyen ünlülerle şarkı söylerken isteyen bilgisini yarıştıracak...

        Mayalar’ın “Kıyamet kopacak” dediği 2012, 365 günü sağ salim tamamladı! Televizyon kanalları 2013’ü ‘kıyamet kadar’ eğlence, dizi ve yarışmayla karşılayacak. İsteyen dizilerle gülecek, isteyen dansözlerle göbek atacak, isteyen ünlülerle şarkı söylerken isteyen bilgisini yarıştıracak...

        İşte televizyon kanallarının yılbaşı programları:

        NOEL BABA HABERTÜRK'TE

        Türkiye'nin lider haber kanalı Habertürk ekranlarında yılbaşı coşkusuna Pelin Çift ev sahipliği yapacak. Canlı olarak ekrana gelecek “Yılbaşı Özel”de izleyiciler; dünyadan ve Türkiye’den yeni yıl kutlamaları, canlı bağlantılar ve sıcak haberlerle bilgilenecek; yeni yıl inanış ve efsanelerinin gizemli tarihinin izini sürecek, canlı müzik performansıyla 2013’e keyifli bir başlangıç yapacak.

        Pelin Çift, Galatasaray Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Faik Demir ile çağlar boyunca yeni yıl inanışları ve Noel Baba’nın kültürlerdeki yansıması, sanat tarihi uzmanı Talha Uğurluel ile Osmanlı’da yılbaşı gelenekleri, eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek ile Türklerde yeni yıl gelenekleri ve Nevruz, gazeteci Sarkis Seropyan ile de Anadolu inanışlarında Noel Baba ve Gağant kültürü üzerine renkli bir sohbete imza atacak. Bu keyifli sohbetin ardından astrolog Nuray Sayarı, yeni yılda şans, bereket, aşk ve para için hangi ritüellerin yapılması gerektiğini, astrolog Hande Kazanova ise 2013’te Türkiye’yi ve dünyayı nelerin beklediğini anlatacak. Programa, Murat Çekem’in orkestrası eşliğinde seslendireceği şarkılar renk katacak.

        Habertürk 21.00

        DANSÖZSÜZ KUTLAMA OLMAZ

        Demet Evgar ve Emre Karayel’li komedi dizisi “1 Erkek 1 Kadın”ın yılbaşı sürprizi oryantal Didem olacak. Ünlü oryantalin kıvrak danslarıyla izleyenlerin yüreklerini hoplatacağı dizi, takipçilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Bu sefer sessiz, sakin, baş başa bir yılbaşı geçirmeyi uman Ozan, Zeynep’in işgüzarlığı yüzünden kalabalık bir yılbaşı partisi hazırlığı içinde bulur kendini. Süslemeydi, hindiydi derken bir heves girilen geceye Ayla’yla Adalet’in didişmesi damgasını vurur. Gecenin sürprizi, Mahir’in dansöz getirmesi olur...

        Star 00.30

        O SES BU AKŞAM ÜNLÜLERİN

        Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği ekranların sevilen yarışması “O Ses Türkiye”, birbirinden eğlenceli sürprizleriyle yılbaşı gecesini renklendirecek. Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz ve Hadise’den oluşan O Ses Türkiye jürisi bu defa; Oktay Kaynarca, Büşra Pekin, Pascal Nouma, Bay J, Özge Ulusoy, Eser Yenenler, Burcu Esmersoy, Alp Kırşan, Yavuz Seçkin ve Sefa’dan oluşan ünlü isimleri arkası dönük dinleyecek. Jüri, şarkı söyleyen ünlünün kim olduğunu bilmeden seçimlerini yapacak.

        Star 20.00

        KELİMELER VE ESPRİLER

        Seçkin ekonomi kanalı Bloomberg HT’nin tiryakilik yaratan programı “Kelime Oyunu”, kanalın yılbaşı ekranının rengi olacak. Adı yarışmayla özdeşleşen İhsan Varol’un eğlenceli sunumuyla ekran yolculuğunu sürdüren programın yılbaşı özel bölümünde, izlenme rekorları kıran komedi dizisi “İşler Güçler”in başrol oyuncuları kelime avına çıkacak. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Burak Satıbol ve Gaye Gürsel’in yarışacağı, esprilerin ve kelimelerin havada uçuşacağı “Kelime Oyunu Yılbaşı Özel”, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

        Bloomberg HT 20.00

        MÜZİK SOHBET EĞLENCE

        TV8’İN “Yılbaşı Özel” programı saat 19.45’te start alacak ve Yeni Türkü, Linet, Özgün, Bergama Davul Show evlerimize konuk olacak. Ardından saat 22.30’da “Seda Sultan” başlayacak. Sayan; pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, ekranların sevilen esprili çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile ünlü oryantal Asena’yı ağırlayacak. Akalın yeni albümünde seslendirdiği şarkılarla, Soyman-Öztürk çifti şarkıları ve esprileriyle, Asena ise muhteşem danslarıyla izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Gecede ayrıca ekranların komik adamlarından Önder Açıkbaş ve ekibinin hazırladığı özel skeçler de yer alacak.

        TV8

        YALAN DÜNYADA ŞENLİK VAR

        KANAL D’nin sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, Kenan Doğulu’nun konuk olup kendisini oynadığı ve mini bir konser verdiği yılbaşı özel bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkacak. Yalan Dünya ahalisinin yeni yıla Doğulu şarkıları eşliğinde gireceği dizide olaylar şöyle gelişecek: Nurhayat ve Eylem, Kocabaşlar’ın evine yerleşmiştir. Rıza her fırsatta Deniz’e kaçarken, her iki evde de yılbaşı telaşı yaşanır. Rıza, Deniz’e ne alacağına bir türlü karar veremezken, Şehmuz evdeki yeni yıl kutlamalarını yasaklar, kimseyi de dışarı göndermez. Açılay terasta yılbaşı partisi yaparken, Emir de boş durmaz ve o da parti organize eder. Kenan Doğulu’nun geleceğini de duyurur...

        Kanal D 22.00

        EN KRAL YILBAŞI

        Safiye Soyman, Faik Öztürk, Esra Erol ve Survivor yarışmasıyla tanınan Anıl Tetik’in konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacağı “Alemin Kıralı”nın yılbaşı özel bölümüne, Aslan’la Asalet arasındaki en güzel parti çekişmesi damga vuracak. Aslan ve Asalet yılbaşı gecesi için “En güzel partiyi kim yapacak?” yarışına girerler. Asalet büyük bir otelin balo salonuyla anlaşıp bütün ailesini burada toplayıp Aslan’ı yalnız bırakmayı planlar. Aslan ise dükkânına müşteri olarak gelen Safiye Soyman ve eşi Faik Öztürk ile samimi olunca onları evine davet eder. Bütün Kıral Ailesi şarkılarla, türkülerle ve tombala gibi oyunlarla yılbaşına girer. Asalet ise Aslan’ın duygusal mesajı karşısında evine, çocuklarının yanına döner. Yeni yıla yalnız girmek istemeyen Jülide, acilen bir sevgili bulmak için “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına katılır. Programda Agah adlı bir erkekle tanışır ve mazbut bir ilişki yaşamaya başlar...

        atv 20.00

        ÖDÜLLER KIZILAY'A

        KENAN Işık’ın sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” de yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek. Daha önce yarışmış ve büyük ödüller kazanmış isimlerin yarışmacı koltuğuna oturacağı bu özel bölümde; ikili olarak yarışacak yarışmacılar, kazandıkları paraları Türk Kızılayı ve Zihinsel Engelliler Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlayacaklar.

        atv 22.45

        100 BİN TL'LİK EĞLENCE

        Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı "Ben Bilmem Eşim Bilir", yılbaşı özel bölümü ve özel oyunlarıyla yılın son gecesini renklendirecek. Birbirinden eğlenceli ve heyecanlı oyunların oynanacağı yarışmada, daha önce yarışan ama otomobil k azanamayan eski yarışmacılara son bir şans verilecek. Oyunlar sonunda birinci olan çift, 100 bin TL değerindeki sıfır kilometre otomobilin sahibi olıacak.

        Kanal D 18.00

        SIRA DIŞI YARIŞMA

        FOX TV yeni yıla yeni bir programla girecek. İrfan Kangı’nın üstlendiği “İmkânsız Karaoke”; şarkılı, korkulu, unutulmaz bir yarışmaya ev sahipliği yapacak. Killer Karaoke’nin Türkiye uyarlaması olan yarışmaya; Songül Karlı, Uğur Arslan, Nazlı Tolga, Murat Güloğlu, Tuğçe Kurt ve Cem Kılıç renk katacak. Son model bir otomobil kazanmak için en büyük korkularıyla yüzleşecek olan altı yarışmacı; yılanlarla dolu bir su tankının içindeyken, acı dolu bir epilasyon seansında ya da elektroşoka maruz kalmışken sevilen şarkılara karaoke yapmaya çalışacak. Programın sürprizi ise “Bir Şarkısın Sen” programının genç yetenekleri; Ceren Şahiner, Berna Karagözoğlu ve Veli Çelik ile Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Grubu olacak.

        Fox 21.45

        ÜNLÜLER FASILI

        SHOW TV, 2013’e hareketli şarkılar ve göz alıcı şovlarla girecek. Ünlü sanatçılar, Türkiye’yi coşturacak. Unutulmaz caz klasikleri Simavi’den, kıpır kıpır şarkılar Ziynet Sali’den, ‘Anılar’a yolculuk Coşkun Sabah’tan, coşturan şarkılar Bengü’den, Akdeniz esintileri Yaşar Günaçgün’ün buğulu sesinden, unutulmaz şarkılar ise Semiha Yankı’dan gelecek. Seçil Heper, Ayşen Gruda, Öykü Gürman ve haberci Korcan Karar’dan oluşan ünlüler fasılı ise izleyenleri ekran başında oynatacak.

        Show 00.30

        YILBAŞINA ÖZEL OYUNLAR

        Evli çiftlerin kıyasıya rekabetine ev sahipliği yapan “Yaparım Bilirsin” de Show TV’nin yılbaşı ekranını şenlendirecek. Behzat Uygur’un sunduğu, sadece erkek yarışmacıların yarıştığı ve kadınların eşlerinin bir anlamda kaderini belirlediği yarışmanın her etabında, yılbaşına özgü birbirinden eğlenceli ve bir o kadar da zorlu oyunlar oynanacak. Özel sürprizlerin de yer alacağı gecenin sonunda bir çift yine 50 bin TL’lik para ödülünün ve sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

        Show 20.00

        BUZ DEVRİ: BİR YILBAŞI MACERASI

        SID, kazayla Manny’nin yadigar yeni yıl taşını kırar ve Noel Baba’nın yaramazlar listesine girer. Bu yanlışlığı düzeltmek için de Kuzey Kutbu’na gitmeye karar verir ama her şey daha kötüye gider. Şimdi her şeyi düzeltmek ve tüm dünyanın yeni yılını kurtarmak Manny’nin ve onun tarih öncesi ekibinin elindedir... Fox 21.30

        MÜZİK ZİYAFETİ

        TRT ekranında yılbaşı eğlencesi, eskimeyen türküler ve dillerden düşmeyen şarkılarla müzik ziyafetine dönüşecek. Hüsnü Şenlendirici’nin klarnetiyle tüm gün boyunca aralıklarla müzik ziyafeti yaşatacağı kanalda, saat 23.15’te ekrana gelecek “Eskimeyen Türküler”de; Neşet Ertaş, Özay Gönlüm ve Âşık Mahsuni Şerif’in eskimeyen türküleri; Hüseyin Turan, Sevcan Orhan ve İsmail Altunsaray tarafından yorumlanacak. Ardından saat 23.45’te “Dillerden Düşmeyen Şarkılar” programı başlayacak. Ümit Besen, Mustafa Ceceli, Zerrin Özer, Işın Karaca, Levent Yüksel ve Hayko Cepkin, dinlemeye doyulmayan şarkılara sesleriyle hayat verecekler.

        YENİ YIL PARTİSİ

        CİNE5, yeni yıla alternatif bir eğlence programıyla merhaba diyecek. Cenk Eren ve Seren Serengil’in sunuculuğunu üstlendiği “Yeni Yıl Partisi”nde; Ayşe Mine, Tüdanya, Afet ve Seyyal Taner, özlenen şarkılarını canlı performansla seslendirirken, Tanyeli geceyi Hindistan ve Arap ezgileriyle bezeli danslarıyla renklendirecek.

        Cine5 23.00

        'TV'DE İLK' KEYFİ

        HUGO Cabret (Asa Butterfield), Paris Tren İstasyonu’nun duvarları arasında gizlice yaşayan ve saatlerin düzgün çalışmasından sorumlu olan kimsesiz bir çocuktur. Bir müze yangınında saat ustası babasını kaybeden Hugo, ondan yadigâr kalan bir “automaton”u gizlice tamir etmeye çalışır. Bu arada istasyonun güvenlik görevlisinden sürekli saklanır, oyuncak dükkânı sahibi Bay Georges’dan (Ben Kingsley) mekanik parça aşırır... Kanaltürk 20.50 Hugo Hugo Kanaltürk yeni yıla televizyonda ilk kez yayınlanacak birbirinden iddialı iki filmle merhaba diyecek...

        Kanaltürk 20.50

        MAHZEN

        Susan (Teri Polo), oğlu Dane (Chris Massoglia) ve Lucas (Nathan Gamble) ile küçük ve sakin Bensonville Kasabası’na yeni taşınmıştır. Bu yeni çevrede komşuları Julie (Haley Bennett) ile iyi anlaşan erkek kardeşler, evlerinin bodrum katında sıkıca kilitlenmiş büyük bir delik keşfeder. Deliğin nereye gittiğini anlamak isteyen kardeşler, kilitleri açtıklarında kâbuslarıyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır...

        Kanaltürk 23.00

        MELEK KARNAVALI

        Çok özel şovları ve müzisyen konuklarıyla her yıl eğlence dozunu artırmayı başaran The Victoria’s Secret Fashion Show, bu sene de izleyicilere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Dünyanın en ünlü modelleri Miranda Kerr, Doutzen Kroes ve Alessandra Ambrosio melek rollerini yine hakkıyla yerine getirirken, gecenin sürprizi doğumdan sadece sekiz hafta sonra podyuma dönen Adriana Lima olacak. Türkiye’ye gelip pek çok etkinliğe katılan Lima, şovun “Sirk” temalı ilk bölümünü elinde fötr şapkası ve kırmızı peleriniyle açacak. Sonrasındaysa podyum Cirque du Soleil’i aratmayacak akrobasi gösterilerine sahne olacak.

        CNBC-e 24.00

        YENİ YIL SOYGUNU

        TERRY Zwigoff imzalı “Yeni Yıl Soygunu”; Billy Bob Thorton, Bernie Mac ve Lauren Graham’ın başrolü paylaştığı oldukça farklı bir yılbaşı filmi. Thorton’ın canlandırdığı Willie iflah olmaz bir dolandırıcıdır. Ortağı Marcus ile her yıl Noel sırasında Noel Baba ve onun yardımcısı kılığına girer, dükkânlar kapanınca alışveriş merkezlerini soyarlar. Bu yıl iyice dibine vuran Willie, alışveriş merkezi yöneticisi Bob’ın dikkatini çeker. Bob güvenlik şefi Gin’den yardım ister. Ancak Willie’nin tek derdi güvenlik şefi değildir. Graham’in canlandırdığı barmen Sue’yle de bir ilişkiye başlayacaktır...

        CNBC-e 19.45

        TRT EKRANINA 'TALİH KUŞU' KONMAYACAK

        45 milyon liralık büyük ikramiyesiyle herkesin dilinde olan Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi 24 yıl sonra ilk kez bu yıl ekrana gelmeyecek. Milli Piyango, TRT'nin yayın için istediği ücrete zam talebini kabul etmedi. Bunun üzerine TRT de çekilişi yayınlamama kararı aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ