Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler İdam edilen eski Başbakan Adnan Menderes'in hayat hikâyesini anlatan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde Adnan Menderes'i Mehmet Aslantuğ canlandıracak

        İdam edilen eski Başbakan Adnan Menderes'in hayat hikâyesini anlatan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinin iki başrol oyuncusu değişti.

        Menderes'i oynaması için anlaşma yapılan Mahir Günşıray, sözleşme şartlarının yerine getirilmediğini öne sürerek projeden ayrıldı. Bunun üzerine yapım şirketi Pana Film, başından Menderes'i oynamasını istediği Mehmet Aslantuğ ile anlaşma yaptı. Ancak Aslantuğ ile el sıkışmadan önce Menderes'in eşi Berin Menderes rolü için İclal Aydın ile anlaşılması sıkıntı yarattı. Çünkü Aslantuğ birkaç ay önce yine bir dönem dizisi olan "Veda"da İclal Aydın'ın kocasını canlandırmıştı. Bu durumun tekrarlanmasını hem yayın kanalı atv, hem de Pana Film istemedi ve İclal Aydın kadrodışı kaldı. Aydın'ın yerine İdil Fırat ile anlaşıldı.

        "Fevkalede büyük bir üzüntü"

        Duruma çok üzülen İclal Aydın, "İki buçuk ay önce büyük bir heyecanla dahil olduğum, Pana Film’in yeni projesi 'Ben Onu Çok Sevdim' isimli dizide Berin Menderes rolünü üstlenmiştim. Adnan Menderes’i oynayacak olan Mahir Günşiray’ın projeden ayrılmasıyla başlayan süreç ne yazık ki büyük heyecanımın, hevesimin ve hazırlığımın boşa gittiği bir noktaya geldi. Her detayı ile hazır olduğum ve birkaç gün içinde çekimlerine başlaması planlanan diziden fevkalede büyük bir üzüntü ile ayrılmak zorunda kaldığımı bildirmek durumundayım. Pana Film’e kolaylıklar diliyorum" şeklinde sitem dolu bir açıklama yaptı. Pana Film adına yazılı açıklama yapan Bahadır Özdener ise "Bazı ayrılıklar kavuşmaya dairdir. İclal Aydın ile ayrılığımız bunlardan biri. 'Ben Onu Çok Sevdim' adlı dizimizin başından beri varlığıyla bize güç veren çok sevgili oyuncumuzla bir başka projede buluşmak için ayrıldık. Kendisine bir de siz değerli basın mensupları aracılığıyla teşekkür etmek için bu açıklamaya ihtiyaç duydum" cümleleriyle Aydın'ın gönlünü almaya çalıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ