Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Habertürk TV Ayakligazete.com internet sitesi tarafından düzenlenen TV Yıldızları anketi sonuçlandı. 3 milyonun üzerinde kullanıcının oy kullandığı anket sonuçlarına göre TV Habertürk, en iyi haber kanalı seçildi. TV Habertürk'e iki ödül de Yeni Yüzyıl Üniversitesi'n

        Ayakligazete.com internet sitesi tarafından düzenlenen TV Yıldızları anketi sonuçlandı. 3 milyonun üzerinde kullanıcının oy kullandığı anket sonuçlarına göre TV Habertürk, en iyi haber kanalı seçildi.

        Ayaklı Gazete TV Yıldızları ödülleri, 19 Mart’ta düzenlenecek törenle dördüncü kez sahiplerini bulacak.Oylum Talu ve usta oyuncu Erkan Petekkaya’nın sunuculuğunu yapacağı gecede, sanatçı Ferhat Göçer de şarkılarıyla sahne alacak.

        YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN İKİ ÖDÜL BİRDEN

        TV Habertürk'e iki ödül de Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nden geldi. Üniversitede okuyan öğrencilerin katılımıyla düzenlenen 'Yeni Yüzyıl İletişim Ödülleri 2012' anketinde TV Habertürk 'En İyi Haber Kanalı' seçilirken, TV Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı ise En İyi Tartışma Programı ödülüne layık görüldü.

        Oylamada öğrenciler, 'En İyi TV Kanalı' olarak Kanal D'yi, 'En İyi Anchorman' olarak merhum Mehmet Ali Birand'ı, 'En İyi Anchorwoman' olarak Nazlı Tolga'yı, 'En İyi TV Dizisi' olarak İşler Güçler'i, 'En İyi Yarışma Programı' olarak Kim Milyoner Olmak İster'i seçerken, 'Medya Onur Ödülü'ne ise merhum Enver Ören layık görüldü.

        'Yeni Yüzyıl İletişim Ödülleri 2012' töreniÜniversitenin Alev Ofluoğlu Konferans Salonu’nda 13 Mart 2013 Çarşamba günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ