Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la Gezi Parkı eylemleri hakkında görüşen “Kurtlar Vadisi” dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın toplantının ardından yaptığı konuşma sosyal medyada büyük ses getirdi.

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la Gezi Parkı eylemleri hakkında görüşen “Kurtlar Vadisi” dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın toplantının ardından yaptığı konuşma sosyal medyada büyük ses getirdi.

        Açıklamaları ti’ye alınan oyuncunun konuşmasına dublaj da yapıldı. İnternette paylaşım rekoru kıran videodaki sesin, dizide Şaşmaz’ı seslendiren dublaj sanatçısı Umut Tabak’a ait olduğu öne sürüldü. Ancak bu iddia, Tabak’ı sinirlendirdi. Sesin kendisine ait olmadığını açıklayan Tabak, herkese Gezi Parkı’ndan selam yolladı: “Youtube ve Facebook’ta dönen ‘dublajlı’ Necati Şaşmaz açıklamasındaki ses bana ait değildir. Sadece bir taklittir. Yapılan geyiklere, olabildiği kadar ince bir üslupla cevap verdiğim ve sonrasında da durumla ilgili hassasiyetimi belirttiğim doğrudur. Ancak bu, işverenimi ve her şeyden önemlisi dokuz yıllık arkadaşımı, sosyal medyada madara etme çabalarına alet olacağım anlamına gelmez. Beni tanıyan bilir, hayatımda ne yediğim kaba etmişliğim ne de bir şaka uğruna arkadaş harcamışlığım vardır! Ayrıca şu anda bunlardan çok daha önemli bir işle meşgulüm. O yüzden herkese Gezi Parkı’ndan selamlarımı yollar, bu konuyu da burada kapatırım.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ