Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Halk TV'ye övgü!

        art 1TV'den istifa eden ünlü anchorman Uğur Dündar Halk TV'de canlı yayına telefonla bağlanarak artı 1 yönetimini eleştirdi, Halk TV'yi övdü.

        artı 1'de yaşanan Gezi sansürüyle kanalla yollarını ayıran Uğur Dündar "Burada doğru bir iş yapamayacağımızı anladık ayrıldık. Ayrıca bize verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle zaten iplerimizi koparmıştık" dedi.

        Tuncay Mollaveisoğlu'nun onur kırıcı 2 satır yazıyla görevden alınması üzerine ekip olarak kanaldan ayrılma kararı verdiklerini söyleyen Uğur Dündar, editöryal bağımsızlıklarına müdahaleyi kabul etmediklerini açıkladı.

        Dündar bundan sonra ne olacak? sorusuna ise "Sözcü'de bize hiç bir müdahale yok. Editörümüze gönderdiğimiz yazılardaki tekrarlar dahi silinmiyor. Toplum bize sahip çıkarsa işimizi yapacağız. Ben sürekli ölüm tehditleri alıyorum. Biz kendimizi topluma adadığımız için ayakta kalırız. Ama bu kanalın yani artı 1'in patronlarını bir süre sonra hiç kimse hatırlamaz" yanıtını verdi.

        Uğur Dündar, Halk TV'yi şu sözleriyle övdü:

        "Sizlere biz çok müteşşekiriz. Saatlerce yayın yapıyorsunuz. Halk TV'nin bir avuç çalışanına ödüllerin hepsini bizim yağdırmamız gerekiyor. Sizler mucize yaratıyorsunuz. Medyanın bir başka tarihini yazıyorsunuz. Bunlar unutulmayacak. Bunların hepsi kaydediliyor ve medyanın sicili böyle oluşuyor. Kameralarınızı olayların yaşandığı yerlere göndererek tarihe tanıklık ediyorsunuz. Bu yüzden ben size çok teşekkür ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ