Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Habertürk TV Atalay Demirci bu kez ağlattı!

        Duygu Canbaş ile Burası Haftasonu yine birbirinden iddialı konukları ağırladı. Programın bugünkü konukları Gazeteci - Yazar Esin Övet, Tarih Araştırmacısı Yavuz Bahadıroğlu ve Komedyen Atalay Demirci'ydi.

        Yetenek Sizsiniz'in birincisi Atalay Demirci Burası Haftasonu'na konuk oldu. Milyonları güldüren Demirci bu kez okuduğu şiir ile stüdyoda duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.. Kendi yazdığı "Boyacı" ve "Fısıltı" şiirlerini okuyan Atalay Demirci Duygu Canbaş'ı ağlattı.

        "HABERİ DİNLENMEDEN, DEMLENMEDEN YAZMAYI SEVMİYORUM"

        Magazin gündemindeki tüm gelişmeleri, son olayları ve iddiaları yorumlayan Esin Övet çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Senelerdir magazin dünyasının ve ünlülerin içinde olan Esin Övet, "Yazmadığım haberler için bile beni arayıp Esin bu doğru mu, bu haberi sen yazmışsındır diyorlar. Sen yazmışsan doğrudur olayı üzerime yapıştı ama bu şundan kaynaklanıyor. Bir kere çok dolaşıyorum. İnsanları kendi gözlerimle görüyorum. Bir de haberi dinlenmeden, demlenmeden yazmayı çok sevmiyorum, o yüzden emin olduktan sonra yazarım" dedi.

        "SEREN SERENGİL'İN ÇOCUKLUĞU İLE İLGİLİ BİR PROBLEMİ VAR"

        Seren Serengil'in aşk hayatında mutluluğu yakalayacağını düşündüğünü söyleyen Övet, Serengil'in aradığı mutluluğu bulamamasını çocukuluğuna bağladı. Övet, "Seren'in çocukluğu ile ilgili bir problemi var. O kadar şöhretli olmaya alışmış ki küçükken babasından dolayı tanımayan olduğu zaman gidip çekiştirir, ben Öztürk Serengil'in kızıyım, beni tanımadın mı dermiş. Seren Serengil'in çocukluğu ile ilgili bir problemi var. O nedenle ilişkilerinde de mutlu olamıyor" dedi.

        "SARI ODALAR SİNAN ÇETİN'E YAZILDI"

        Sezen Aksu'nun Sarı Odalar şarkısının bir rivayete göre Sinan Çetin'e yazıldığını söyleyen Övet, "Sarı Odalar şarkısının Sinan Çetin'e yazıldığı bir rivayettir ancak bu güne kadar iki taraftan da yalanlama gelmemiştir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ