Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Her Şey Dahil'e konuk olan Tanyeli yaşadıklarını anlattı

        Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği, ekranların efsane ikilisi Alişan ve Çağla Şikel'in sunduğu 'Her Şey Dahil'in salı günü konuğu Tanyeli oldu. Ünlü oryantal, piyasaya sunmaya hazırlandığı, özel hayatından sanat yaşamına yaşadıklarını yazdığı 'Mektupları Evrene Yolladım' adlı kitabı ve kendisi hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri 'Her Şey Dahil'e anlattı.

        Duygulu dakikaların yaşandığı programda Tanyeli, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda geçirdiği zamanlardan, çocuk yaşta geçirdiği verem hastalığına kadar her şeyi tüm açıklığıyla anlattı. 5 yaşında ağzından kan boşalmasının ardından verem teşhisi konan ünlü oryantal, "Dışarıda yaşıtlarım oyunlar oynarken ben 2 sene tedavi gördüm. Çocukluğumu yaşayamadım." sözleriyle yürekleri burktu.

        Tanyeli, 14 yaşında evlilik yaptığını ve 15 yaşında doğum yaptığını söyleyerek, çocuk yaşta yapılan evlilikler hakkında "Burada en büyük hata ailelerin. Ailelere şunu söylüyorum. Kıymayın evlatlarınıza. Onlara sevgi verin, şefkat verin. Kendilerini güvende hissetsinler, sokaklarda huzur aramasınlar, yanlış arkadaşlık yapmasınlar. Çocuğunuzun arkadaşı olun."diyerek aileleri uyardı. İbrahim Tatlıses'in attığı "Tanyeli'nin annesi çok değerli bir insandır. Tanyeli "Kalbimdeki Serseri" şarkımı çok sever. Delikanlı kadındır, aslan kadındır" mesajını okuyarak Alişan, duygu yüklü anları "Kalbimdeki Serseri" şarkısını okuyarak yumuşattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ