Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Fatih Harbiye dizisi 21 Aralık Cumartesi akşamı Show TV'de başlıyor

        Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan ve izlenme rekorları kıran FATİH HARBİYE, yeni bölümleriyle artık Show TV'de. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği dizi, 16. bölümden itibaren 21 Aralık Cumartesi Show TV'de izleyicileriyle buluşacak.

        Geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kızın inişli çıkışlı yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Fatih Harbiye'nin 16. bölümünde izleyiciler, uzun süredir bekledikleri büyük aşkın buluşma sahnesine de tanık olacaklar.

        Kartepe'de muhteşem kar manzaraları eşliğinde çekilen bu güzel bölümde, Sezen Aksu da en sevilen şarkılarından biri olan "Ben Sende Tutuklu kaldım" ile diziye aşk dolu dakikalar katacak. Macit (Kadir Doğulu) ve Neriman(Neslihan Atagül), ilk kez baş başa kaldıkları bu büyülü günde karların üzerinde yuvarlanıp kartopu oynarken, ay ışığında dans ederken romantizmin doruklarına çıkıyor.

        Bu tılsım, büyülü an sonsuza kadar sürecek mi?

        Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film'in üstlendiği Fatih Harbiye dizisinde başlıca rolleri, son dönemin en karizmatik oyuncularından Kadir Doğulu, ulusal ve uluslararası ödülleri bulunan, genç kuşağın en yetenekli ve güzel oyuncularından Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer paylaşıyor. Sadullah Celen'in yönettiği, senaryosu Hayriye Ersöz'e ait olan dizinin geniş ve sevilen isimlerden oluşan kadrosunda Dilara Öztunç, Başak Parlak, Pınar Dikici, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur ve Uğur Demirpehlivan da yer alıyor.

        Fatih Harbiye 21 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30'da Show TV'de

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ