Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler zeytin tepesi dizisinin konusu ne? Kimler oynuyor

        Kanal D’de yakında ekrana gelecek olan “Zeytin Tepesi”nin başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Tayanç Ayaydın, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Zerrin Sümer ve Hakan Karahan yer alıyor.

        “Zeytin Tepesi”nin öyküsü, zeytinin bol olduğu, zengin bir sahil kasabasında geçiyor. Kasabadaki sırlar öykünün temel motivasyonunu oluştururken karakterler; bu sırların zaman zaman efendisi, zaman zaman da kurbanı olarak, keskin çatışmaların odağında yer alıyor.

        Dizi boyunca, para, iktidar ve ölümcül hırsları için akla gelen her türlü kötülüğü yapmaya bir an dahi tereddüt etmeyen elleri kanlı erkeklerin hükmettiği bir dünyaya, bir genç kız meydan okuyacak. Ailesindeki diğer kadınlarla birlikte uğradığı haksızlıklara karşı büyük bir mücadele verecek.

        8 yıl önce kasabanın karanlık sırlarına gömülen annesini araması ve karşılaştığı karanlık engeller, zeytinliklerinin banka ipoteğinden kurtarılması için borç arama mücadelesi, bir gece yarısı kundaklanan zeytinliklerini söndürmek için verdiği ölümcül mücadele, Tarık’ın (Tayanç Ayaydın) erkek kardeşinin tecavüz girişimi ve daha birçok zorlu saldırının hiç biri Deniz Gökçener’i (Aslıhan Gürbüz) korkutmayacak ve yıldırmayacaktır.

        Zeytin Tepesi, bazen sırların gizemine kapılıp bir dedektifin peşine, bazen sırların ayırdığı tutkulu aşkların öfkeli çatışmasının ortasına, bazen de sırların yarattığı rastlantıların rüzgarının önüne katıp savuracak. Aynı karakterlerine yaptığı gibi.

        Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu şöyle

        Yapım :MF Yapım

        Yapımcı :Faruk Bayhan-Fatih Aksoy

        Yönetmen :Barış Yöş

        Senaryo :Gülnaz Saraçoğlu

        Görüntü Yönetmeni:Ali Aslan

        Sanat Yönetmeni :Dilek Yelence

        Müzik :Hande Cangökçe – Atakan Kundak

        Jenerik Müziği :Hande Cangökçe – Atakan Kundak

        Oyuncular :Aslıhan Gürbüz (Deniz Gökçener), Tayanç Ayaydın (Tarık Karatay), Salih Bademci (Akın Karatay), Ayça Varlıer (Yıldız Gökçener), Zerrin Sümer (Keriman Toprak), Hakan Karahan (Ragıp Tolunay), Oya Okar (Oya Tolunay), Neşem Akhan (Suna Gökçener), Haldun Boysan (Nedim Beşikçi), Ümit Acar (Cemal Tercan), Yeşim Sery (Leyla Tercan), Serkan Çayoğlu (Burak), Sezgi Sena Akay (Nevin Karatay), Yılmaz Sütçü (Cihan Tüzün), Necati Kutlu (Onur Karatay), Atilla Saral (Emin Karatay), İpek Tenolcay (Zuhal Gökçener), Yusuf Köksal (Malik Karatay), Özdemir Çiftçioğlu (Ferit İlbağ), Gaye Çankaya (Sevim İlbağ),

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ