Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Her Sevda Bir Veda oyuncuları kimler?Röportajları

        SORULAR:

        1. Oynadığınız karakterle kendinizi özdeşleştirdiğiniz noktalar var mı? Karakterin hangi özelliklerini kendinize benzetiyorsunuz?

        2. Rolünüze hazırlanırken belli bir çalışmanız oldu mu? Olduysa hazırlık sürecinizi nasıl geçirdiniz?

        3. Başarılı bir kadroyla yeni bir projede birleştiniz. Ekip içi iletişiminiz nasıl? Oyuncu kadrosunun rolünüze adapte olmakta size katkısı oluyor mu?

        4. Her Sevda Bir Veda'dan önce de başarı yakalamış projelerde yer aldınız. Sizce bu projeyi diğerlerinden ayıran nedir?

        5. Her Sevda Bir Veda pek çok duyguyu bir arada barındıran bir proje. Sizce Her Sevda Bir Veda izleyiciyi en çok hangi yönüyle ekrana kenetleyecek? Neden?

        NIK XHELILAJ:

        1. Yusuf'un da benim gibi aşka ayıracak zamanı yok çünkü çok çalışarak ailesine bakıyor. Yoğun bir temposu var. Benim gibi borçlu kalmayı sevmediği için sabahtan akşama kadar çalışıyor.

        2. Evet oldu, özel bir hocayla çalıştım. Özellikle de partnerim Elif Atakan ile bol bol karakterlerimizi oturtmak için çalıştık.

        3. Teknik ekiple daha önce çalıştığım için uyumumuz çok iyi. Ayrıca oyuncu arkadaşlarımla beraber oynamaktan mutluyum.

        4. Hikâyesinin gerçeğe yakın olması.

        5. Samimiyet ve doğal ilişkiler insanları etkileyecek.

        MELİSA ASLI PAMUK:

        1. Bir şey yapıyorsam en iyisini başarmak isterim başka bir benzerlik yok.

        2. Oyuncu koçundan ders aldım.

        3 . Mükemmel bir ekip ile çalışıyoruz herkesi çok seviyorum. Karekterde bir şeye takıldıysam yönetmenlerimizle konuşurum.

        4.Eski bir Türk filmi izliyormuş gibi olacak seyirci klasik bir hikâyenin modern versiyonu gibi

        ELİF ATAKAN:

        1. Filiz çok net, hümanist, duygularının peşinden giden, kendiyle barışık, içi-dışı bir karakter. Sanata, eskiye düşkün. Kendimi bu konuda ona benzetiyorum

        2. Role adapte olurken duygusal/fiziksel olarak yoğun ve çok güzel bir dönem geçirdim. Tomris Giritlioğlu'ndan öğrendiklerim bir yana, yönetmenlerimle senaryo üzerine pek çok kez konuştuk.

        3. Genç bir ekiple çalışmak çok güzel. Onların yanında olgun olmak zorunda kalmıyorum, daha enerjik hissediyorum.

        4. Bu proje benim için çok özel. Bunu kelimelere dökerek anlatamam.

        5. Gerçek ve samimi. Bizden bir dizi.

        DEVRİM EVİN:

        1. Yaşadıklarından dolayı karakterle benzer yanlarımız yok. Çok ortak noktamız olmasa da Turgut'la yolumuz güzel kesişti.

        2. Çok özel ustalık gerektiren şeyler yapmam gerekmiyor bu karakterde. Sadece biraz karakalem resim çalışmalarım oldu.

        3. Bu projeye beni ikna eden kişi Tomris Giritlioğlu'dur. Yaklaşık 2 aydır setteyiz pozitif enerjimiz bugüne kadar bozulmadı. Umuyorum aynı saygı ve sevgi çerçevesinde de devam edecektir.

        4. Bu benim ilk TV projem, uzun soluklu işlerde çalıştım hep. TV projesi olması vesilesiyle başlangıçta acabalarla kuşkuyla bakmama neden olmuştu. Ancak TV matematiği farklı olduğundan bambaşka bir yöntem geliştirerek bu işi kısa süreli çekimlerle en kaliteli hale getirebilmenin yollarını buldum.

        5. Çok gerçekçi bir kast olduğunu düşünüyorum. Bu hikâyenin ve karakterlerin inandırıcılığını artırır.

        BERNA KORALTÜRK:

        1. Ayşegül'le çok farklı dalgalanmalarımız var ama aynı denizde yüzüyoruz. Karakterle zamanla, tınılarımız ve hassasiyetlerimiz çok benzer.

        2. Merve Taşkan'la 2 yıla yakın bir süredir çalışıyoruz, role hazırlanırken de birlikte çalıştık.

        3. Çok tatlı ve kendine has özellikleri olan bir ekiple çalıştığımı söyleyebilirim. Kendimi çok rahat hissetmem de olması gerekene odaklanmamı sağlıyor.

        4. Tomris Giritlioğlu'yla çalışmanın benim için bir ayrımı var.

        5. Gazi'de yaşayıp paylaştığımız hayatlar beni yaptığım şeye inandırıyor ve izleyenlerin de kendilerinden bir parça göreceklerini düşünüyorum.

        DEFNE HALMAN:

        1. Nedret'in özellikleri arasında kendime benzettiklerim: ihaneti affetmemesi, haksızlığa olan isyanı, sevdiklerini koruma isteği.

        2. Her zaman bir role hazırlanırken önce senaryoda karaktere dair tüm bilgileri, doneleri edinip oradan başlarım. Tomris Hanım'la rol üzerinde çalışmanın Nedret'i yaratmakta büyük etkisi oldu. Karakterin giyimi, saçı, makyajı, vs. rolü oluşturmakta çok yardımcı oluyor.

        3. Ekip içi iletişimimiz ilk günden itibaren çok güzel, sıcak, samimi ve keyifli. Tüm ekip arasında sevgi, saygı ve uyum var. Hepimiz hem büyük bir ciddiyet ve heyecanla çalışıyoruz hem eğleniyoruz.

        4. Öncelikle Her Sevda Bir Veda'nın proje tasarımı Tomris Giritlioğlu'na ait olduğu için zaten çok önemli bir ayrıcalık taşıyor. Çok özenli bir kast seçiminin sonucunda güçlü bir oyuncu kadrosu, uzun ve titiz bir ön hazırlık dönemi ve sürpriz yüklü nefis yazılmış bir hikâye.

        5. Bence izleyici Her Sevda Bir Veda'ya tek bir yönüyle değil pek çok duyguyu barındırdığı için ekrana kenetlenecek. Herkes kendinden bir şeyler bulabilecek.

        GİZEM AYAZ:

        1. Oynadığım karakterde de, ben de her durumdan bir mizah çıkarabilen, yapılması, söylenmesi gerekeni kavrayıp ortaya cesurca dökebilen bir yapıya sahibiz.

        2. Role hazırlık aşamasın da, 'Ceyda' gibi enerjik ve korkusuz yönümle hayata bakmaya çalışıp, ruh halini çözümlemeyi denedim. Fiziksel olarak da uyum sağlamak adına çalıştım.

        3. Ekip içinde oyuncular arasında hızlıca bir bağ kuruldu. Keza tecrübeli oyuncuların da yer alıyor olması, çekim aşamasın da teşvik edici ve heyecan verici bir durum.

        4. Bu yer aldığım ilk proje ve benim için bü şans.

        5. Dizi Türk filmlerinin melankolisini günümüze taşıyacak, izleyicinin empati kurup, karakterle birlikte duygudan duyguya geçiş yapacak.

        UĞUR KARABULUT:

        1. Coşkulu, mücadeleci ve pozitif olamaya çabalayan bir karakter Yiğit. Onun bütün özellikleri aynı zamanda benim de özelliklerim. Çünkü malum, karakterin yapı malzemesi benim, yani Yiğit benden oluşuyor. Ama O, benim bütün özelliklerimle, bütün tepkilerimle henüz karşılaşmadı.

        2. Senaryo çalışması, ezber, sıkı bir tempo gibi olmazsa olmaz hazırlıkların dışında, daha çok nasıl hissediyorsam öyle yaklaşıyorum her role ve sanırım her rol, kendi çalışma sürecini kendisi yaratıyor.

        3. Büyük bir ekiple büyük zamanlar paylaşıyoruz. Bu zaman süresince herkesin size, sizin de herkese katkınız kaçınılmaz oluyor.

        4. Yeni bir ekip, yeni insanlar, yeni hayatlar,yeni bir proje... En büyük fark bu...

        5. Paralel giden, sonra içiçe geçen birçok hikaâye olmasının yanında, adından da anlaşılacağı gibi 'Her Sevda Bir Veda', bir aşk hikayesi ve aşk herkese iyi gelir. Aşkı yaşamak kadar olmasa da aşka tanık olmak bile herkeste güçlü duygular uyandırır.

        GÜLİZ ŞİRİNYAN:

        1. Benim de yeğenim var teyzeyim ben. Yeğenim'e olan sevgim, tutkum ,sorumluluğum.

        2. Proje de önce başka rol için düşünülmüştüm. Sivaslı ağzı istendi çalıştım, sonra okuma provaların da çok hafif belli belirsiz olmasına karar verildi.

        3. Ekip içi iletişimimiz çok hoş. Yeğenlerimi oynayan oyuncu arkadaşlarımla her sahneyi, konuşarak tartışarak ezber geçerek prova yapıyoruz.

        4. Projeye başlamadan 3 bölüm senaryo, genel hikâye ve ayrıntılı hikaye yollandı bana. Sonrasında senaryo hakkındaki düşüncelerimiz önerilerimiz soruldu.

        5. Saf Aşk...Gurur...İntikam...Hırs...Para...

        DEMET İYİGÜN:

        1. Birebir karakteristik özellik olarak ikimizin de düzeni seviyor olması diyebilirim.

        2. Yönetmenlerimizle ve partnerlerimle beraber bir ön çalışma dönemimiz oldu. Aynı çalışma makyaj ve kostüm için de geçerli.

        Ahu'nun karakteristik özellikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Diğer karakterlerle ilişkisinin boyutlarını sorguladık.

        3. Başarılı bir oyuncu kadrosu kadar, yönetmen, teknik ekip ve prodüksiyon da çok önemli. Güzel bir ekiple çalıştığım için kendimi şanslı buluyorum. Yönetmenlerimizle aynı dili konuşuyor olmamız, samimi iletişimleri, oyuncuya kulak veren anlayışlı ve pozitif yaklaşımları motivasyonumu artırıyor.

        4. Tomris Giritlioğlu'yla çalıştığım dördüncü proje "Her Sevda Bir Veda". Kendisiyle çalıştığım önceki projelerin hikâyeleri gibi bu hikâye de kendi içinde ayrı bir matematik taşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ