Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler show tv aşk dizileri, konuları, sevgililer günü

        Show TV’nin ilgilyle izlenen dizileri, sadece 14 Şubat Sevgililer Günü’nde değil, her gün; her yaşta, her koşulda, bambaşka hikâyelerde yaşanan aşkları izleyicilerle buluşturuyor. İşte ‘Sevdaluk’, ‘Adını Kalbime Yazdım’, ‘Aşk Ekmek Hayaller’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Fatih Harbiye’ ve ‘Her Sevda Bir Veda’nın verdikleri birbirinden güzel aşk mesajları:

        FATİH HARBİYE:

        Aşkın yaşı yok. Aşk her yaşta aşk, her yaşta güzel. Neriman ile Macit’in ayrı mahallelerine direnir mi aşk? Şinasi kırık olan kalbini Rüya’nın aşkı ile tamir edebilecek mi?

        SEVDALUK:

        Sevdaluk gönüllü yanmak demektur. Beterdur! Ama sevdalanınca her şeye değerdir. Adalet ve Ali ihsan’ın inadı mıdır aşk? Yoksa Orhan ile Gülben’in çocuk kalplerindeki saf sevgi midir?

        BENİM İÇİN ÜZÜLME:

        Aşk acı çekmektir. Acıyla aşkı beslemektir. Niyazi kavuşamadıkça Buke’ye daha mı alevlenir sevdası? Harun, acısıyla besler mi Buke’ye olan aşkını?

        ADINI KALBİME YAZDIM:

        Yaşamak için sevmek gerekir. Aşk, ikinci bir şansı hak eder. Leyla ile Halil Ağa yakalar mı şansı?

        HER SEVDA BİR VEDA:

        Vazgeçme... Vazgeçmek yenilmektir. Aşk yenilmez... Aşk, engelleri aşmaktır. Yusuf ile Filiz aşabilir mi engelleri aşk için?

        AŞK EKMEK HAYALLER:

        Sevginin bittiği yerde karanlık başlar. Bir aşk bir hayal. Aşk üçgeninde hayalini gerçekleştirebilir mi Karaca? Uğur mu, Altan mı?

        DİLA HANIM:

        Rıza, Dila'yla arasına giren bütün engelleri ortadan kaldırmak için herşeyi yapmaya hazırdır.Dila artık her şeyin eskisinden daha iyi olacağını düşünür.Rıza ve Dila herşeye sil baştan başlayacak mıdır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ