Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? cenk eren her şey dahilde ne anlattı, cenk eren, çağla şıkel ve alişan

        Olay açıklamaları ve yepyeni şarkısıyla ünlü şarkıcı Cenk Eren, bugün Çağla ve Alişanın programı Her Şey Dahile konuk oldu.

        Sahneye çıkalı 28 yıl olduğunu söyleyen şarkıcı Cenk Eren, şu sıralar Yeşilturt'ta kadınlar matinesi yaptığını söyledi. Çağla'nın "Cenk Eren kendini nerede görüyor?" sorusu üzerine, iyi bir sahne şarkıcısı olduğunu, albüm ve konser sanatçısı olmadığını söyledi. Ayrıca televizyon programı ve iyi sahne yaptığını söyledi.

        "ZAMAN ZAMAN TWITTER'DA BEN DE SAPITIYORUM!"

        Soyal medyayı aktif bir şekilde kullandığını paylaşan Cenk Eren, "Umursamadığım yorumlara cevap vermiyorum" dedi. Sosyal medya korkusundan söz eden Cenk Eren, twitter'da yazılanların başka yerlere çekildiğini ve zarar vermeye başladığını söyledi. Herkesin herkes'e ulaşabildiği bir ortam olduğunu söyleyen Cenk Eren, twitter'da zaman zaman kendisinin de sapıttığını açıkladı. Twitter'ın avantajlarından bahseden Cenk Eren, "Beni seven insanlara cevap verebiliyorum" dedi. Albüm tanıtımında çok yararlı olduğunu söyleyen Cenk Eren, "Doğru kullanmak çok önemli" dedi.

        "BENİ EN ÇOK YAŞLILAR ETKİLİYOR!"

        Cenk Eren, kendisini en çok yaşlıların etkilediğini söyledi. Ünlü olmamız duygusuz olduğumuz anlamına gelmiyor diyen başarılı şarkıcı Cenk Eren, ekran başındaki ve südyoda bulunan izleyenlere "Annenize, babanıza ve yaşlılara çok iyi bakın" dedi. İnsanın annesine ve babasına ne olursa olsun bakması gerektiğini söyleyen Cenk Eren, "Yaşlı ve ve muhtaç birini gördüğümde allak bullak oluyorum" dedi. Kendisini en çok mutlu eden şeyin çocuklar olduğunu söyleyen Cenk Eren, 16 tane yeğeni olduğunu ve onları büyüttüğünü söyledi.

        CENK EREN'DEN CANLI PERFORMANS!

        Yepyeni şarkısı "Az Zehir Az da Bal"ı ilk kez Her Şey Dahil'de seslendirdi. Duygusal parçasıyla stüdyoda bulunan ve ekranları başındaki izleyiciye duygu yüklü anlar yaşattı.

        KOMEDİ DANS ŞOV'DAN EĞLENCELİ PERFORMANS!

        Kılıktan kılığa giren Hüseyin Sakallı ve Zülfikar Sönmez'den eğlenceli şov stüdyoda bulunanlar tarafından kahkahalarla izlendi.

        CENK EREN VE ALİŞAN'DAN "HIM HIM YAR" VE "TESPİH"

        Cenk Eren ve Alişan canlı olarak Düğün Dernek filmi ile dillere dolanan "Hım Hım Yar" parçasını birlikte seslendirdiler. Ardından "Tespih" parçasını seslendiren ikili, müzik ziyafeti yaşatıp, karşılıklı dans ettiler.

        YOĞUN İSTEK ÜZERİNE "İNCE SAZ"

        Çağla'nın yoğun ısrarı üzerine Cenk Eren, klasikler arasına giren "İnce Saz" parçasını seslendirdi. Ardından Alişan bütün anneler için "Annem Annem" parçasını seslendirdi. Stüdyoda bulunan izleyiciler göz yaşlarını tutamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ