Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya kenan ışık yoğun bakımda kenan ışık beyin kanaması geçirdi kenan ışık hastaneye kaldırıldı

        Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni ünlü oyuncuKenan Işık, geçirdiği beyin kanaması dolayısıyla hastanede ameliyata alındı.

        Kenan Işık'ınameliyattan çıktığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

        SANATÇILAR HASTANEYE KOŞTU

        Geçirdiği beyin kanamasının ardından ameliyat edilen ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatro sanatçısı ve televizyon programcısı Kenan Işık'ı sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Ünlü tiyatrocu Süheyl Uygur ve ses sanatçısı Emel Müftüoğlu, beyin kanaması geçiren ve Amerikan hastanesinde tedavi altına alınan ünlü oyuncu tiyatrocu Kenan Işık'ı ziyaret etti.

        Hastane çıkışında gazetecilere konuşan Süheyl Uygur, "Kenan abinin ailesini göremedim. Ama inşallah iyi olacak. Çok üzücü bir durum ama iyi olacağını düşünüyorum. Yoğun bakıma girmenin yasak olduğunu babamdan da biliyordum. Onun için girmeye teşebbüs bile etmedim. Doktorlarla konuşamadım. Ama vatandaşların ve sevenlerinin duası ile yeniden ayağa kalkacak.'' dedi.

        ATV GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AÇIKLAMA

        Kenan Işık'ın tedavi gördüğü hastaneye gelen ATV Genel Müdürü Adem Gürses, “Dün akşam ameliyat oldu. Ameliyat çok başarı geçti. 48 saat, belki biraz daha fazla uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Hiç olumsuz bir durum yok. Çok iyi. Yoğun bakımda olduğu için kendisini göremedik Ama doktordan aldığımız bilgiler de o yönde. Açıklamada, her ne kadar 'hayati risk devam ediyor' dense de, olumsuza doğru herhangi bir gidiş olmaması, zaten olumlu bir gelişmedir. İnşallah çok kısa sürede ayağa kalkacaktır. Ailesi yanında" dedi.

        Oyuncu Erdal Özyağcılar da Kenan Işık için hastaneye geldi. 10 dakika hastanede kalan Erdal Özyağcılar çıkışta habercilerin sorusu üzerine, doktorlardan tıbbı bilgi alamadığını söyledi.

        DÜN NELER OLDU?

        Alınan bilgiye göre, Amerikan Hastanesi'nin acil servisine getirilen Kenan Işık'ın, yapılan değerlendirmeler sonucunda beyin kanaması geçirdiği saptandı. Işık, bunun üzerine ameliyata alındı.

        Hastaneden yapılan açıklamada, "Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile cuma günü saat 14.29'da hastanemiz Acil Servisi'ne getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" denildi.

        Spor sonrası, saunaya giren ve çıkışında fenalaşarak düşen Işık'ın başını duvara çarparak yaralandığı iddia edildi.

        "İLK 48 SAAT ÇOK ÖNEMLİ"

        Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Kenan Işık'ın ameliyattan sonra uyutulduğunu ve doktorların ilk 48 saatin çok önemli olduğunu söylediklerini belirtti.

        Şamlıoğlu'nun açıklamaları şöyle:

        "Ameliyat bitti, yoğun bakıma alındı, durumu stabil, ilk 48 saat çok önemli dedi doktoru. Şu anda uyutuluyor. Çarpmadan dolayı beyincikte kanama oluşmuş. onu temizleyip ödemi dengelemişler, eşini yanına aldılar şimdi. Dualarımız onunla olsun" dedi.

        ZERRİN ÖZER: "UMARIM, TÜM DİLEĞİM BİZE DÖNMESİ" (Soner KOÇER / AHT)

        Beyin kanaması geçiren ve ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, yakınları ve sanatçı dostları Işık'ı hastanede yalnız bırakmadı.

        Tiyatro sanatçısı Aliye Uzunatağan ve sanatçı Zerrin Özer Hastaneye gelerek doktorlar ve yakınlarından bilgi aldı. Zerrin Özer, hastanı çıkışında yaptığı açıklamada, "İnsanın hayatta sevdiği çok az insan olur. Onlardan bir tanesi kendisi. Dua edeceğim onun için. 48 saat çok kritik dediler. Umarım, tüm dileğim bize dönmesi" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ