Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Dış basın Elif Batman kimdir, Almanya Süper Starını Arıyorda yarışan türk kızı, alman şarkı yarışmasında tarkanın şımarık şarkısını söyleyen türk kızı

        Alman özel kanalı RTL'de yayınlanan Almanya Süper Starını Arıyor (DSDS) adlı yarışma programına katılarak canlı yayında Tarkan'ın 'Şımarık' şarkısını söyleyen 18 yaşındaki Elif Batman beğenildi.

        Jüri ve izleyiciden tam not alan Elif Batman, 10 yılı aşkındır izlenen yarışmada Türkçe şarkı söyleyen yarışmacı olarak bir ilke imza attı. Nazan Eckes'in sunduğu ve Dieter Bohlen'in yönettiği DSDS'in ikinci canlı yayın şovu gerçekleştirildi. Toplam 10 finalistin yer aldığı yarışmada izleyicilerden gelen mesaj destekleri ve jürinin onayıyla devam etme hakkını elde eden 8 yarışmacı arasında, Elif Batman'ın yanı sıra Yasemin Koçak ve Meltem Açıkgöz de yer aldı.

        JÜRİDEN ÖVGÜ ALDI

        Dansçı grup eşliğinde "Şımarık" şarkısını seslendiren Elif Batman, jüri üyelerinden övgü aldı. İzleyicilerin de mesajlarıyla büyük destek verdiği Elif Batman, televizyon stüdyosunda uzun süre alkışlandı. Köln'ün ünlü caddesi Keup'ta bulunan destekçilerini programda selamlayan Elif Batman'ın gelecek hafta cumartesi akşamı yayınlanacak üçüncü şovda nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ