Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yarışmalar Kenan Işık'ın son durumu, Kenan Işık sağlık durumu, Kenan Işık fizik tedavi, Kenan Işık beyin kanaması

        Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yoğun bakım servisinde uyutulan ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık'ın fizik tedavisine başlandı.

        Yoğun bakım servisinde uyutularak tedavi edilen Kenan Işık'ın uyandırılması için artık gün sayılıyor. Doktorlar, Işık'ın uzun süre yatmaktan dolayı meydana gelebilecek rahatsızlıklarını önlemek amacıyla fizik tedavi uygulamasına başladı.

        Eşi Beril Işık da, ünlü oyuncunun tedaviye tepki verdiğini belirterek, makinaya bağımlılığının sona ermesi ve fizik tedavisine başlanmasının sevindirici olduğunu vurguladı.

        Beril Işık, 19 gündür Kenan Işık'ın geçirdiği şansız kaza sonucu beynindeki sıkıntı nedeniyle uyutularak tedavi edilmeye çalışıldığını belirterek şöyle konuştu: "Biz ve dışarıda sevenlerinin dualarıyla güzel gelişmeler katedildi. Beynin kendini toparlaması için uyutulan Kenan, hızla iyleşme sürecine girdi. Önce vücutsal tepki veren Işık'a dün sabah itibariyle uyutulmadan kaynaklı eklem tembelliğini ve kireçlenmeyi önlemek için fizik tedavi uygulanmaya başlandı. Tedavide bir insanı çimdiklendiğinde veya gıdıklandığında irkilmeye benzeyen olumlu cevap alındı. Yavaş yavaş farklı tepki vermesi bizim umudumuzu daha da artırdı. Uyandırılana kadar fizik tedaviye bir süre devam edilecek."

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ