Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Çizmeli Kedi, Çizmeli Kedi filmi, televizyondaki filmler, Antonio Banderas

        Show TV Çocuk Filmleri Kuşağı’nda bu akşam, tehlikelerle dolu bir kasabada adalet için savaşan; çapkın, maceraperest, gözükara bir kedinin maceralarını konu alan eğlenceli animasyon “Çizmeli Kedi”, TV’de ilk kez ekrana gelecek.

        Orjinalinde Antonio Banderas’ın Çizmeli Kedi’yi Salma Hayek’in de sevgilisi Kitty’yi seslendirdiği, ilhamını Shrek’teki Çizmeli Kedi karakterinden alan filmin öyküsü şöyle: Efsanevi halk kahramanı Çizmeli Kedi ve San Ricardo yetimhanesinden arkadaşı Yumurta hayatları boyunca sihirli fasulyeleri ararlar. Günün birinde sihirli fasulyeyi bulduktan sonra gökyüzüne altın yumurtlayan kuşa ulaşmanın hesabını yaparlar. Ancak zaman içinde işler umdukları şekilde gitmez ve yolları ayrılır. Yıllar sonra yolları tekrar kesişir, bu kez ünlü yankesici Yumuşakpati de onlara katılır ve macera başlar.

        Filmin Türkçe versiyonunda Çizmeli Kedi’yi Engin Alkan, Kitty’yi ise Canan Kılıç seslendiriyor. 2011 tarihli yapım; Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?, Shrek ve Kung Fu Panda’nın yaratıcılarının imzasını taşıyor.

        Çizmeli Kedi televizyonda ilk kez bu akşam (21 Nisan pazartesi) saat 20.00'de Show'da!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ