Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Erdal Beşikçioğlu yeni dizi, dizi doktoru Oya Doğan, Reaksiyon dizisi

        Pana Film filmden ayrılan senaristler Bahadır Özdener'in üzerinde çalıştığı yeni dizisinde Erdal Beşikçioğlu'nun bir mafya babasını oynayacağı ve dizinin adının 7 Şubat olacağı iddia edilmiş, Özdener de bu iddiaların doğru olmadığını dizinin adı ve oyuncu kadrosunun kesinleştikten sonra açıklanacağını ifade etmişti.

        Vatan gazetesinin TV köşesi yazarı Oya Doğan diziye dair detayları köşe yazısında anlattı. Dizinin adının Reaksiyon olarak düşünüldüğünü belirten Doğan dizide Nehir Erdoğan, İbrahim Çelikkol, Yurdaer Okur, Selen Soyder gibi isimlerin rol alacağını, Erdal Beşikçioğlu ile de prensipte anlaşıldığını yazdı.

        Doğan'ın yazısı şu şekilde:

        Bir süredir oyuncu kadrosu ortaya çıkan ve adının "7 Şubat" olduğu iddia edilen dizi bilmecesini artık çözme zamanı geldi diye düşünüyorum. Efendim, Kurtlar Vadisi’nin yazar ekibinden Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur, Emre Özdür Pana Film’den ayrıldıktan sonra bir proje yapmaya karar verirler. Uzun süredir bir istihbarat hikâyesi akıllarında vardır. Onu projelendirir, Reaksiyon adında bir şirket kurarlar ve Star TV’yle görüşürler. Projenin kod adı iddia edildiği gibi 7 Şubat değil, şirketin adıyla aynıdır, yani Reaksiyon’dur. Star TV projeyi çok beğenir ve yeni sezonun iddialı dizisi yapmaya karar verir. Büyük ihtimalle adı değişecek ama oyuncu kadrosu sağlam bir ekipten kurulur.

        Savcı Turgut Reaksiyon’da

        Dizinin önce kadın oyuncularıyla anlaşılır. Ardından erkek oyuncular seçilir. Tüm oyuncu kadrosu tamamlanmadı ama başrollerle anlaşıldı. Dizide İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder ve Yurdaer Okur rol alacak. Karadayı’ya geçtiğimiz haftalarda veda eden, cancağızım savcı Turgut’un yani Yurdaer Okur’un gelecek sezonda ne yapacağını merakla bekliyordum. Neyse ki, bizi fazla bekletmedi. Yine çok konuşulacak bir rolle karşımızda olacak. Reaksiyon’da ayrıca Erdal Beşikçioğlu da rol alacak. Beşikçioğlu’yla prensipte anlaşılmış, ancak hâlâ imzalar atılmamış. O nedenle imzayı atana kadar ne olacağı belli olmaz. Eğer Beşikçioğlu dizide oynarsa Köprü’den sonra Yurdaer Okur’la yeniden bir projede rol almış olacak. Kod adı Reaksiyon olan dizinin kadrosu bile beni heyecanlandırdı. Yazar ekibinin tecrübesi de ortada. Umarım yeni sezonda bizi şaşırtacak bir hikâyeyle karşımızda olurlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ