Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Fatih Harbiye dizisi ödül, Trafik Güvenliği Medya Ödül Töreni, trafik kurallarına uyan dizi

        Her hafta Cumartesi akşamları Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye dizisi, “Trafik kurallarına uymada ve trafikte cep telefonu kullanımında örnek sahneleri” nedeniyle ödüle layık görüldü.

        Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) iş birliğiyle gerçekleştirilen "Trafik Güvenliği Medya Ödül Töreni"nde Fatih Harbiye’nin

        ödülünü, oyuncuları Başak Parlak, Oktay Korunan , Yusuf Baymaz ve Koliba Film Genel Koordinatörü Şebnem İlker, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu’dan aldı.

        Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Dilara Öztunç, Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerini paylaştığı Fatih Harbiye’nin oyuncularından Başak Parlak törende yaptığı konuşmada, “Dizimiz adına böyle bir sosyal sorumluluk projesi içinde yer almak çok güzel bir duygu. Ben de bir sürücü olarak bu organizasyona katıldığım için kendimi çok iyi hissettim. Diğer ödül alanları da tebrik ediyorum” dedi.

        Dizinin genç oyuncularından Yusuf Baymaz “ Fatih Harbiye benim ilk projem ve ilk ödülünü aldı. Özellikle sosyal sorumluluk projesi adı altında çok değerli bir kurumdan ödül almak çok daha gurur verici.” derken, Oktay Korunan ise şunları söyledi: “Böyle bir sosyal sorumluluk projesi içinde yer almış olmak büyük bir onur. Kamuoyunu, bu tarz konularda uyarmaya, hatırlatmaya ihtiyaç var. Bize bu fırsatı sağlayan Fatih Harbiye ekibinin yapımcısı Koliba Film başta olmak üzere, bu çabanın içinde emek veren herkese şükranlarımı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ben motosiklet kullanan biriyim. Toplumda zaman zaman fark edilmediğimizi, trafikte bizi görmezden geldiklerini düşünüyorum bu vesile ile bu sosyal mesajı da paylaştım kamuoyuyla. Umarım bundan sonra trafikte daha fazla fark ediliriz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ