Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Heyecan, macera ve eğlence dolu 'Karlar Kraliçesi' TV’de ilk kez cuma akşam Show TV’de!

        Show TV, 7’den 70’e ilgiyle izlenilecek, heyecan, eğlence ve aksiyon dolu birbirinden muhteşem animasyon filmleri, sinema tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Vladlen Barbe, Maksim Sveshnikov’un yaptığı animasyon film Karlar Kraliçesi, TV’de ilk kez yarın akşam Show TV’de!

        Kraliçe Kuzey Kutbu'nun tüm dondurucu soğuğunu insanoğlu üzerine üfleyerek, bütün sanatçıları ve onların arkasından gelenleri karanlığa gömmek ister. Kraliçenin sihirli aynasına göre, kendisine en son büyük tehdit ise Vegard ismindeki bir cam ustasından gelecektir. Çünkü Vegard'ın büyük bir ustalıkla işlediği aynalar insanların sadece görüntüsünü değil, ruhlarını da dış dünyaya yansıtır. Masal bu ya günlerden bir gün soğuk kutup rüzgarları Vegard ustayı ve eşi Una’yı alır götürür; ama çocukları Kai ve Gerda son anda kurtulurlar. Ama Kai, kraliçenin tutsağı olmaktan kurtulamaz çünkü kötü kalpli kraliçe onun, babasının yeteneğini taşıdığına inanmaktadır. Bu tehlikeli süreçte, Kai'yi bulmak için yollara düşen kız kardeşi Gerda'yı, Karlar Kraliçesi'nin kötü büyüsü ile lanetlenmiş ülkenin zorlu ve macera dolu yolları beklemektedir.

        Danimarkalı yazar Hans Christian Andersen'in klasikleşmiş masalları arasına giren The Snow Queen'den uyarlanan animasyon film, görsel olarak da keyifle izlenecek bir yapım özelliği taşıyor.

        Karlar Kraliçesi, yarın akşam saat 20.00’de TV’de İlk Kez Show TV’de!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ