Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Habertürk TV Habertürk TV reyting, Habertürk TV haber kanalları sıralamasında birinci, Habertürk TV Temmuz ayı reyting sıralaması, Habertürk TV AB Grubu, Habertürk TV tüm kişiler, haber kanalları reyting

        “Haber denince Habertürk” sloganıyla yola çıkan Habertürk TV, Temmuz ayını da büyük bir başarı ile tamamlayarak tüm hedef kitlelerde Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı oldu. Haber kanalları arasındaki rekabette öne çıkan kanalın, Temmuz ayı tüm gün izlenme payında Tüm Kişiler’de 1.07, AB’de 1.70, 20+ ABC1’de 1.35, 20+Erkek’de 1.54, 20+ Kadın’da 1.08 olarak ölçüldü.

        Başarısını her geçen gün daha da yükselten Habertürk TV, Tüm Kişiler’de 23 gün birinciliği elde ederek erişilmesi güç bir başarıya imza attı.İzleyiciler sıcak haberleri ve olayların perde arkasını, yaşananların ayrıntılı analizini Habertürk TV’den takip etti. Deneyimli, genç ve dinamik ekibi, ses getiren tartışma programları ve özel dosyalarından oluşan zengin içerikleri ile izleyicilerin tercihi Habertürk TV oldu.

        Tüm gün ölçümlerinde en yakın rakibini de geçen Habertürk TV, 2014 yılındaki yayın politikasıyla her geçen gün izlenme payını arttırmaya devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ