Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? ah neriman dizisi, oyuncuları, show tv ah neriman, Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu

        Süreç Filmcilik’in yapımcılığını üstlendiği, yoksul bir hayattan gelmiş ancak geldiği yeri hiç inkar etmemiş bir kadının bolluk içindeki yaşamından sonra tekrar eski hayatına dönüş öyküsünü konu alan “Ah Neriman” dizisi yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

        Üç kızıyla beraber mutlu bir hayat sürdüren Neriman'ın en büyük sorunu yakında sünnet olacak torununa nasıl bir düğün yapacağıdır. Oysaki büyük bir felaket kapılarında beklemektedir. Henüz hayatlarının ne kadar değişeceğinin farkında değillerdir. Neriman ve kızları yeni hayatlarına nasıl tutunacak?

        Süreç Filmcilik’in yapımcılığını üstlendiği dizide Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Berna Koraltürk, Kıymet Nilay Deniz, Eymen Kaan Dipçin ve daha birçok isim rol alıyor.

        Senaryosunu Rüya İşçileri’nin kaleme aldığı, Hatice Memiş’in yönetmenliğini üstlendiği “Ah Neriman” dizisi Eylül ayında SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ