Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Bu Tarz Benim eleme gecesi, Bu Tarz Benim, moda programı, moda yarışması, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu

        Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’in sürprizlerle dolu Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Yarışmanın bu haftaki gala gecesinin sürpriz konuğu; ünlü türkücü Dilberay ve programa şarkılarıyla renk katan İrem Derici’ydi.

        Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği; jüri kadrosunda ise; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu’nun yer aldığı ‘Bu Tarz Benim’, muhteşem bir geceyle ilk galasını yaptı. ‘Bu Tarz Benim’ eleme gecesinde, ünlü türkücü Dilberay konuk jüri koltuğuna oturdu. Jüri’den geçer not almaya çalışan yarışmacılar, Dilberay’a da tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarfettiler.

        ELENEN İSİM; ‘ESRA’

        En tarz kadın olmak için; birbirleri ile kıyasıya yarışan 13 yarışmacı ilk büyük sınavlarını birinin eleneceği haftanın finalinde verdi. Yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptte giyinerek podyuma çıktılar. Arkadaşları

        tarafından elenmesi için adı verilen ve jüriden en düşük puanı alan ‘Esra’ isimli yarışmacı, hayallerine ve 100 bin lira büyük ödüle veda etti.

        DOPDOLU BİR BİR PROGRAM

        Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde, İrem Derici sevilen şarkılarıyla geceye renk katarken, ünlü manken Özge Ulusoy’un da yer aldığı Erol Albayrak defilesi ise, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Programda ayrıca, Sos ve Victoria Petrosyan adlı çiftin ‘Quick Change’ adlı hızlı kıyafet değiştirme şovu izleyecileri büyüledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ