Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya İnternet medyası Alaatin Çağıl, tek tweetle rekor, Köpekleri sevmeyen insanlara güvenmem

        (İHA) Üniversiteli Alaatin Çağıl'ın, "Köpekleri sevmeyen insanlara güvenmem. Fakat bir köpek bir insanı sevmezse, o köpeğin hislerine güvenirim" tweet'i rekor kırdı. Sözün kendisine ait olmadığını belirten Çağıl'ın attığı tweet, 68 bin kişi tarafından retweet yapılarak Türkiye rekoru kırdı.

        İzmir'de sosyal medya danışmanlığı yapan üniversiteli Alaattin Çağıl'ın attığı bir tweet yaklaşık 64 bin kişi tarafından retweetlendi, 78 bin kişi favorilerine ekledi. Türkiye retweet rekoru kıran İzmirli genç, sosyal medyanın yeni fenomeni oldu. Yaşar Üniversitesi Gıda Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Alaattin Çağıl geçtiğimiz günlerde "Köpekleri sevmeyen insanlara güvenmem. Fakat bir köpek bir insanı sevmezse, o köpeğin hislerine güvenirim" diye tweet attı. Aynı zamanda sosyal medya uzmanı ve danışmanı olan Çağıl'ın attığı tweet yaklaşık 64 bin kişi tarafından retweetlendi, 78 bin kişi de favorilerine ekledi.

        Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex'in attığı ve 60 bin kez retweet edilen veda mesajını geçerek Twitter'da yeni retweet rekoru kıran Çağıl'ın 500 bine yakın takipçisi var. Hayvanseverliği ile tanınan Çağıl attığı tweetle ilgili şunları söyledi: "Hayvanlarla aramda çok farklı bir ilişki var. Özellikle köpeklerle. Bu mesaj'da böyle çıktı. Sonrasında twitter'dan attığım mesaj rekoru getirdi. Söz gerçekten de derin anlamı olan bir söz"

        Yazdığı tweetin bu kadar çok retweet edilmesini kendisinin de beklemediğini belirten Çağıl, "Rekor için yapılmış bir hareket değildi. Kendiliğinden gelişti. Yani açıkçası ben de bu ölçüde patlama beklemiyordum. Attığım mesajın karşı tarafça anlaşılması ve etkileşim olması bu işin en zevkli yanı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ