Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Bu Tarz Benim eleme gecesi, Alişan Sibel Tüzün Bu Tarz Benim, Jale Hürdoğan defilesi

        "Bu Tarz Benim", iddialı kadrosu ve birbirinden güzel 11 yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", sürprizlerle dolu Eleme Gecesi ile Cumartesi akşamına yine damgasını vuracak.

        Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Eleme Gecesinde Alişan konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye'nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

        "Bu Tarz Benim Eleme Gecesi"nde bu hafta Alişan ve Sibel Tüzün, en güzel şarkılarıyla Show TV'de izleyicilerle buluşacak.

        Modanın kalbinin attığı programda bu hafta, Jale Hürdoğan defilesi yer alacak.

        Programa ayrıca, Jamaikalı bir performans sanatçısı konuk olacak ve saniyeler içinde kıyafet değiştirerek, bu sihirli gösterisiyle izleyicileri büyüleyecek.

        Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkılar "Bu Tarz Benim Eleme Gecesi"nde.

        Kim büyük ödüle veda edecek ? Büyük sürprizlerin yaşanacağı "Bu Tarz Benim Eleme Gecesi" bu akşam saat 23.15'te Show TV'de!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ