Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Bu Tarz Benim, Bu Tarz Benim eleme gecesi, Bu Tarz Benim sara

        Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren 'Bu Tarz Benim'in , sürprizlerle dolu Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Yarışmanın bu haftaki gala gecesinin sürpriz konuğu; ünlü şarkıcı Alişan ve programa şarkılarıyla renk katan Sibel Tüzün oldu. Programın başında sahneye çıkan Ivana Sert ise, muhteşem dans gösterisiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

        Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde, ünlü şarkıcı Alişan konuk jüri koltuğuna oturdu. Jüri'den geçer not almaya çalışan yarışmacılar, Alişan'a da tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler.

        MUHTEŞEM DEFİLE

        Programda her hafta birbirinden ünlü modacıların defilelerine yer veriliyor. Bu hafta ise, seyirciler Jale Hürdoğan defilesiyle keyifli dakikalar yaşadı. Birbirinden güzel ve ünlü mankenlerin sahneye çıkmasıyla herkesin nefesi kesildi. Jale Hürdoğan'ın tasarımlarıyla podyumda yürüyen mankenler seyirciyi ekrana kilitledi.

        DOPDOLU BİR BİR PROGRAM

        Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde, Alişan sevilen şarkılarıyla geceye renk katarken, dünyaca ünlü Jamaikalı çift ise saniyeler içerisinde kıyafet değiştirerek herkesi şaşkına çevirdi.

        ALİŞAN TERK ETTİ!

        Programda sahneye gelinlikle çıkan Özlem'i gören Nur Yerlitaş, hemen bir senaryo yazdı. Özlem'in rol yapma yeteneğini çok beğendiğini söyleyen Nur Yerlitaş, Özlem'den terk edilmiş gelin rolü yapmasını istedi. Damatın da Alişan olmasını isteyen Nur Yerlitaş, yazdığı senaryoyla herkesi kahkahaya boğdu. Senaryo gereği terk edilen gelini oynamaya başlayan Özlem, ağlamaya başlayınca Alişan birden ortaya çıktı. Doğaçlama olarak oynadığı oyunla herkesi kahkahaya boğan Alişan, sahneye çıkar çıkmaz Özlem'e; "Gelmez dediler ama geldim. Geldim çünkü yanlış bir karar verdiğimi anladım. Çok isterdim evlenip yuva kurmayı. Gönlümde başka biri var" diyerek Özlem'i terk etti. Sahnede Alişan'ın bu tiyatrosu herkese eğlenceli dakikalar yaşattı.

        ELENEN İSİM; 'SARA'

        En tarz kadın olmak için; birbirleri ile kıyasıya yarışan yarışmacılar zorlu bir haftayı daha geride bıraktılar. Yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptte giyinerek podyuma çıktılar. Arkadaşları tarafından elenmesi için adı verilen 'Nur' ve jüriden en düşük puanı alan 'Sara' isimli yarışmacılar son kez jüri karşısına çıktı. Jüri ise son değerlendirmesini yaparak 'Sara'nın elenmesine karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ