Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Meghan Markle ve Prens Harry ilk kez bir etkinlikte yer aldı!
        1

        Evlendikten sonra Sussex Dükü ve Düşesi unvanlarını alan Meghan Markle ile Prens Harry, düğünlerinden kısa bir süre sonra kamuoyu karşısına çıktı.

        2

        Meghan Markle ve Prens Harry 19 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen görkemli düğünün ardından ilk kez karı-koca olarak bir etkinlikte yer aldı.

        3

        Prens Charles'ın 70'inci doğum gününü kutlamak için balayılarını erteleyen çift, Buckingham Sarayı bahçesindeki kutlamada görüntülendi.

        4

        Markle etkinlikte nude tonlarında zarif bir elbise tercih etti. Sussex Düşesi bacaklarını açıkta bırakmamak için ten rengi bir çorap giydi. Böylelikle de kraliyet giyim kurallarının dışına çıkmamış oldu.

        5

        590 sterlinlik (3 bin 600 TL) Goat marka nude renkli takım giyen Markle, yeni görünümüyle ilgi odağı oldu.

        6

        Markle aynı tonlardaki şapka, çanta ve ayakkabı tercihiyle de ton sür ton bir tarz elde etti.

        7

        Prens Harry ile evlenmeden önce daha basit takılar taktığı bilinen Meghan'ın Cartier marka yeni bilekliğinin 24 bin dolar olduğu öğrenildi.

        8

        "Kraliyet ailesine çabuk alıştığı" yorumları yapılan Markle, duruşuyla Kate Middleton'a benzetildi.

        9

        The Mirror gazetesine konuşan vücut dili uzmanı Judi James, Meghan Markle'ın Audrey Hepburn tarzında bir stil yakaladığını belirtti.

        10

        Vücut dili uzmanı, Markle'ın ağzını kapatarak gülmesinin duygularını gösterme konusunda güçlü olsa da bir yanıyla utangaç biri olduğunu ortaya koyduğunu belirtti.

        11

        Öte yandan James, Markle'ın Harry'nin elini tutarken bir ara sırtını kollaması için de "tipik bir alfa kadını" yorumunu yaptı. Yani Meghan Markle'ın baskın bir karakterde olduğunu ifade etti.

        12