Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. bölüm fragmanı! Mara Hatun büyük tehlikede! İşte yeni fragman

        Mehmed Bir Cihan Fatihi nefes kesen bir bölümü daha geride bıraktı. 3 Nisan Salı akşamı yayınlananMehmed Bir Cihan Fatihi dizisindeMara Hatun büyük tehlike içindeydi. Fakat en büyük tehlike Mara Hatun'a değildi.Konstantinos yeni bir Haçlı birliği kurmak için plan yapıyordu.Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. yeni bölüm fragmanı diziden hemen sonra yayınlandı.

        MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 3. SON BÖLÜM

        Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etmektedir. Çandarlı'nın ise Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardır. Bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini alacaktır.

        REKLAM

        Ama fetih yolundaki en büyük tehlike bu değildir. Konstantinos yeni bir Haçlı birliği yaratmak niyetindedir. Bunu engellemek isteyen Sultan Mehmed, kimsenin aklına gelmeyecek, son derece tehlikeli bir işe girişecektir.

        MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 4. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

        Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi?

        Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin kapılarını kapatarak yoluna çıkacak kişilere engel olmaya çalışmaktadır.

        Mara Hatun, büyük bir tehlike nedeniyle Teodara tarafından uyarılır. Fakat Mara Hatun tanımadığı Teodara'nın boğazına hançer getirerek olan biteni öğrenmeye çalışır.

        Mehmed, Osmanlı sarayındaki hain ile ilgili bilgi alır. Şehzade Orhan'a yüksek mertebeli bir kişinin yardım ettiğini öğrenen Mehmed, büyük merak ve kuşku içerisine girer.

        Mehmed Bir Cihan Fatihi, merakla beklenen yeni bölümüyle 10 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ